Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me zanima,hocel se uzet na kraju .
Inzko izrazio zabrinutost
Najila: ja bi još Neymar: ja kad svrš.m smatraj da si hebana... To be continued...
u zanosu nejmar dohvatio ivicu kreveta i nagonski se bacio i pao na nju i ostale joj modrice
Pa naravno. Kad god je neka frka na nasem se dopisuju.
E da je Homer još ziv,pa da on opiše ovu sapunicu i Šekspir bi se rasplakao
Inzko iznenadjen
zato su prestali snimati sapunice ..sad imamo sve u realnosti
A i ne kontam ove kuje... Šta očekujete od momka koji ima milione i 25 godina. Da te zavoli i oženi... Pa nisu svi Ikardi Maurizio... Ti si dobila što si tražila, i sad kad si skontaš da od ljubavi i para nema ništa optužiš ga za silovanje i pritom ponižavaš žene koje pošteno zarade svoje pare i znaju da od ljubavi nema ništa. Escort girls.
koga boli qurac za ovog retardiranog papka koji sebe dovodi u takvu situaciju kao i ostali nepismeni fudbaleri sa nezasluženim bogatstvom!?
ja budala čitam hahahH
@u_corku_panticu hahahahaha isti sam 😂😂😂
Torbicom je Neymare
koji je to orangutan!
Fakat ga je ova odrala od batina, nije simuliro!