Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će Amar to se odavno zna. Ovo su samo šuplje priče.....
Ako bi se struka pitala, onda je jasno da bi Prosinečki trebao biti selektor. Bojim se da će poltika presuditi te biti izabran babin sin.
ROBI TI SI NOVI SELEKTOR JER AKO DOVEDU AMARA PORED TEBE NIKO IM NECE VISE DOCI NA UTAKMICE REPKE
Dovedite vi bogalja Osima.. Za boljeg i niste...
Sva igra koja je ispočetka isplanirana. Onaj brljo Osim će biti trener i to je sigurno a nas prave budalom. Ja neću više gledati tekme od repke dok je ovakav cirkus i balo od trenera al zato ću ići na proteste pred savez ako treba. Jedino prazne tribine i protesti pomažu. Jel Osim njima da priča kako je sa Željom titulu uzeo a sam nezna loptu 10m šutirati.
da je prosinecki toliko dobar uzeli bi ga srbi sebi
@StefanUrosIV HAHAHAHA KRSTAJZC PRIZNATI STRUCNJAK HAHA BOLJE RECENO PRIZNATI KOJI SLUSA MENADZERE
kupio prosinecki zeleni auto, i kaze mu mama: a sto zeleni crni zuti
Ama mi smo takvi skeptici,ako bude Amar ,biće babo završio,a ako Žuti bude biće ma sredio Čović,bilo kako bilo Čović će navijati za Hrvatsku,taman mu i tata mrtvi vodio našu repku i zato AMMAR AMMAR OSSIM OSSIM.......
Ima Prosinecki podrsku Izvrsnog odbora sest bosnjackih glasova ,pet srpskih glasova uz podrsku Mileta Kovacevica koji je Zvezdas i nedostaje jedan hrvatski glas ,a prema spekulacijama oni koji odlucuju imaju dva hrvatska glasa osigurana.
Koga god da izaberu,sa strane glavonje koji su budu mjeśali teśko ćemo.A igraći isto trebaju neku osnovnu kulturu da imaju a neg ćim preko granice predzu ono seljobersko bosansko bahato ponaśanje.
A koliko se ovdje hvali Decembarski covjek bi pomislio da je trenirao Real, Bayern i Juventus... Lik vodio tamo neki Azerbejdzan i zvezdu cisto eto sto im je bio satro neka legenda... Ako ne preuzme nas, onda ce cekati da Zidan dobije nogu pa ode da vodi Real...
Kao prvo ako se ne dobije sansu da se pokaze umijece,stekne iskustvo... onda ce svaki trener ostati anonimus. Drugo, ako Amar saslusa i pusti oca mu , da barem 20% sa strane vodi repku, odnosno da ga savjetuje, to je dovoljno da se onda ne moze bolji od Amara izabrati. Trece, imali smo svakavi faca na klupi , ali ovaj arkanovac bio bi najruzniji, sto bi se nekako i progutalo da je neka trenerska marka.Ali nije ..brat-bratu.
druze zasto mora iskustvo sticati na reprezentaciji. neka napravi nesto negdje i sa nekim pa onda repka
Nananana Robert Prosinecki https://m.youtube.com/watch?v=RaN065nYzDA
Osim i Prosinečki ne mogu zajedno u rečenicu, a ne šta drugo...
Brko je brko a i zuti je dobar.
Daj šta jedete govna?Prosinečki-Arkanov jaran da vodi repku Bosne???????Samo ako ga izaberu počeće da izlaze njegove veze sa genocidašima.
Ja sam brko,autoritet....by Osim