Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i on se sprda snama....da smo jaki nebi bili svama u grupi nego s ozbiljnim repkama. Ista smo jad i bijeda kao i vi i austrijance. Nije fudbal za nas. Doduse austrijanci i mi bar imamo 2-3 igraca koji znaju nesto s loptom, tako da smo za vas mozda ipak jaki ali sve je to na vrlo niskom nivou.
Prosinecki dobro poznaje Sjevernu Irsku, a sa Austrijom cemo igrati dva puta na domacem terenu.
Mogu samo reći da su puno yebeniji od Kipra. Prosinečki bi trebao do sad da je naučio šta nama znači riječ Kipar. Strah i trepet.Neko ko nas dva puta pobijedio i dva puta izbacio iz kvalifikacija a koji su završili na kraju iza nas. Nači Bože, od autsajdera ispadamo dva puta !
rumenko