Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakav ti bolan nuno ima da vas otresemo ko slinu u decembru!
Firauni ispadate 100%
Uvijek dobro krenu, dadnu gol i odu na spavanje. Do kraja se moraju četvre oči otvoriti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaa nunooo, otkad njega nisam vidjela :P
sta vam je ljudi,da li se bolest nas bosanaca naziva nerealnost? mi da pobjedimo portugal? mozda u nekom naucnofantasticnom filmu? u portugalu ce biti 3:0 i kod nas u najboljem slucaju 1:1 sto znaci da cemo jos koju decenyiju morati cekati na neko veliko takmicenje.
uuuh .. on je vrlo ..... uuuhhh
živi bili pa vidjeli
..mislim da Protugal ove godine i nije bolji od nas care.. kad samo pogledas njihove rezultate odmah ces vidjet da to vise nije to...ali ipak se slazem sa tobom jer ako nam sudci ne dadnu crvenu kartu svirat ce penal protiv nas.. kao uvjek .. nijedna ex.Yu drzava se nece kvalifikovat..zivi bili pa vidjeli..
Portugal na EURO 2012 šta vam je ljudi, ne igramo mi loše, ali nismo mo još dugo, dugo vreman za bilo kakva prvenstva. Nemojte biti djeca. Živi bili pa vidjeli. Portugal će nas pregaziti.
MA IMA DA VAS ODEREMO UZ BOZIJU POMOC!!!
aaa nuno jesil ti mislio mozda pretravat igrace AHHA normalno da smo opasniji
rtrez
e uz figa ovo je jedini portugalac kojeg postujem i rui costa! kako je bilo lijepo njih gledat na terenu...
treći