Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli bi i dogovoriti prijateljske utakmice sa Engleskom ili Nizozemskom, pošto nikada nismo igrali protiv njih!
...pa vidis da prate trend estradnih zvijezda...nestalo para po evropi uhvatili se svi američke dijaspore da ih gule...svi furaju turneje po americi...od pjevaca, sportskih priredbi do raznoraznih novinara i pisaca...
@ArcibaldPrvi Meksiko organizuje radi svoje Dijaspore
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meksiko post'o novi Iran. Možemo li mi zakazati prijateljske utakmice sa nekim drugim timovima, npr. Engleska s njima nikada nismo igrali?!
@Legija99 Vala nije nas ni u St Louisu nesto bilo kad su igrali. Da li sto su se navijaci zapili sa igracima ili nesto drugo ne znam....
@Winner Mogli smo prijateljske igrati sa Španijom, Brazilom, Argentinom, Njemačkom...a ne možemo sa Engleskom?! Haj' ne seri! Sve se može ako ima volje i pregovaračkih sposobnosti.
htjedoh reć, đe baš meksiko, što sa igračima iz premijer lige, a onda se sjetih da će naši reprezentativci svjetsko gledati sa odmora...
Jos malo i Mexico je u Texas-u "kod_kuce'', ako Trump ne pohiti s tim parmacima i ziokama...
nestalo para lopovima mamu vam nesposobnu
ha ja , nek se ljudi na nama pripremaju za svjetsko kad smo mi nesposobni da se kvalifikujemo :D
Nemam volje da gledam i prati Repreztaciju necemo vise biti atvomsver kao sto je bilia ove priljateske utakmice u savezu se obogate neki ljudi.
Je l' to ugovorio onaj 'babin brko'?
Opet krimos Jasmin pere novce na ovim utakmicama na tlu SAD-a. Ceka vas munibova sudbina, kpd zenicaaa
Pilav i Begic dva najveca lopova
Prijateljske su uvijek dobre pogotovo protiv jake ekipe kao sto je Meksiko. Jos da do januara izaberu selektora.
hahahahahha znaci savez ubire pare u dijaspori
Jel do mene ili.......utakmica u pregovoru (znaci ishod jos nije potvrden) a karte vec u prodaji. Ovo samo cini mi se nas NS moze !!!
@PosumljenaVlahinja Pa futavac jel ti pregovaras oko utakmice ili NS?? Ne znam sta ti nije jasno ??
Meksiko je novi Iran
Zasto Meksiko?,Zasto u Americi igrat? kad fino mos u bih dovest austriju/svicarsku/nizozemsku/italiju/Tursku itd...
Samo nemojte slucajno dovesti neku jaku reprezentaciju na Kosevo. Zadnju prijateljsku u Bosni igrali prije 10 godina To nema nigdje
Nije mi jasno zasto Texas, pored S.luis ili CT . Oni idu tam gdje ima mexsikanaca a nasu populaciju ko hebe . Milsim da bi CT bila naj bolja opcija jer je izmedju N. york i Bostona , tako bi bilo blizu svima nama Bosancima i Hercegovcima a ne u Texsas.