Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši dječaci (Bijelić,Muratović i Mustafić) do 15 godina prvaci Francuske sa Metzom http://www.fcmetz.com/article/Formation/2013-05-31-18-00-00_champion-de-france-unss-minimes-.html
svaka cast savezu zaista sto se tice fudbala mislim da sve bolji dani dolaze :)
Veoma pozitivna vijest iz NS BiH! Treba i nas savez da radi kao npr. hrvatski. Oni su dobar primjer kako se vise od polivene igrac akvirira u stranim zemljama. A i kod drugih saveza je ovo praksa, npr. njemacki. Kada procitam imena igraca mislim prvo da je ovo neki klub a ne njemacka repka.
sve je to lijepo, ali kako ide s prijavama za taj kamp?
Doslo iz *uzice u glavu.
Jesmo li to postali tolika nogometna velesila da u sred Njemacke krademo talente ?
krali su nama sada malo vracamo :D