Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno nesto lijepo da se desi u BH fudbalu!
Bravo! Još da promijenimo dresove i to je to !
Cuj Almir Murtezic marketing manager!? Neka sve propadne i ode u P.M ako je Almir Murtezic marketing manager u NS BiH. Propali komercijalista u..s.t.a.s.k.e. firme Boreas iz Kreseva i c.e.t..n.i.c.k.e. firme Frutela iz Banja Luke! P.S I u jednoj i u drugoj firmi radi super rezultata je dobio nogu i sada treba on da vedri i oblaci u NS BiH! P.S.S Da Bog da se s.r.u.si.o. i savez i p.o.c.r.k.a.l.a. sva g.a.m.a.d. oko njega!
Hoce li meni netko od Bosnjaka objasniti od kada Bosnjaci govore rijeci kao nogomet,povijest,vrtic,stoljece,zrak posto to nikada nisu koristili za vrijeme Juge.Unaprijed Hvala.
Samo tako nastavite - svi po uzoru na DIVOVE !!!
Ovi srbi stvarno misle da je nama krivo sto oni ne navijaju za BiH? :( Ajte, uozbiljite se :/
Koga briga?? Brdjani i nek ne navijaju za BiH.
Evo, sve se bojim da ne nestane rekvizita, zbog navale narucivanja iz Republike Srpske. Cudo jedno, skoro ce 20 godina od rata, zastava BiH nije dobro dosla u manji entitet.
Sve je počelo od velikana BH fudbala Fudbalskog kluba Sarajevo.....
SLUŠAJ, BOLJE PLAĆAT KIRIJU ZA TEREN NEGO DA PROPADA KROV SVAKE GODINE KAD ZIMA PADNE... :* PUSABOKIĆ
Hahahaha! Vidi Murte što se uvalio. Hehehe...Taj nema gdje nije bio, od kvazi menadžera Baljiću, preko raznoraznih pokušaja marketing agencija po gradu i sitnih projekata. NSBiH je upravo slika i prilika Murte, izvikan, umišljen šatro menadžer. Možda muljator jeste, ali sa marketingom ima veze kao Zijo Turković. :-)
TO JE LIJEPO.....ZA STRANE MEDIJE I OSTALE LJUDE WEB JE DOBRA REKLAMA.....SHOP JE PREDOBRA STVAR JER CE KASU PUNITI..... A SAMO JOS DRESOVE DA PROMJENE tj. LEGEA DA SE UKINE TOTALNO IZ UPOTREBE NFSBIH JER JE ONO SMECE I KVARI UGLED TOTALNO.....SAMO DA NAM Almir Murtezić NEPRIMI PARE U DJEP I NE POTPISE UGOVOR SA OVIM SMECEM (LEGEA)..... PUMA, UMBRO, KAPPA, DIADORA JOS NIKE I ADIDAS.....PA MOGU DA BIRAJU........AL NE DA SE POTPIS STAVLJA U ZAGREBU ILI BEOGRADU SA NEKIM KVAZI ZASTUPNICIMA NEKIH BRENDOVA VEC DA SE IDE U SJEDISTA TIH KOMPANIJA...I TAMO POTPISATI SA NEKIM RENOMIRANIM BRENDOM I KAD IZADJEMO NA TEREN DA NA NESTA LICIMO I DA NAM NA DRESOVIMA LIJEPO PISE PREZIME IGRACA KOJI CE SRCE OSTAVITI NA TERENU.... KAD NAS SVIJET GLEDA DA LICIMO NA NESTA I DA OSTAVLJAMO UTISAK OZBILJNE EKIPE.... LIJEP POZDRAV
@bordeaux Idete prvi, jedete g*o*v*n*a ! :) Nemate stadiona kako treba, ali imate dva fan shopa...jaka stvar...virslasi :D
waouuuuuuwwwwwwwwwwwwwww fan shop nakon 20 godina ma svaka cast
Jeste mogli jos koji put spomenuti da je sve ovo zahvaljujuci marketing manageru NS BIH Almiru Murtezicu, koji kao marketing manager NSBIH cini nadljudske napore da napravi web stranicu, heeeej web stranicu. A njegovo je ime je Almir Murtezic i on je marketing manager NSBiH.
počelo Sarajevo, nastavio Željezničar, kopirala i reprezentacija. Samo FKS ima dva fan-shopa. Idemo prvi - dajemo više, FKS