Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno pitanje za upucene, zasto je Elvedin Begic predsjednik Fudbalskog Saveza ako nikada nista s nogometom nije imao? Nesto mi tu ne stima
Jer je pokro milione na aerodromu, a nije odgovarao te se kao takav ubio za predsjednicke pozicije.
Koji vam argumenti trebaju kada je covjek dokazani kriminalac i protiv njega se vodio slucaj te je bio umijesan u placku na aerodromu. Sasvim dovoljno da taj covjek bude udaljen 100km od obnasanja bilo kakve odgovorne funkcije.
Hocemo Muniba Usanovica !!! Munja vrati se...
Hoce Faruk za selektora
Begic je jedan veliki lopov i lazov. Pisem iz izkustva.
Hadzibegic je najveca seljacina yu fudbala....bez konkurencije....
Spominju 900 KM a covjek zivi i radi u Parisu...haha koliko ste smijesni, puno je to para. U biznis klasi i treba da sjedi jer je napravio ime u fudbalu a Begic i kompanija su nepoznati u bilo cemu a najvise u fudbalu.
Televisa presenta
koje vi argumente imate za onolike pare od SP??? koje argumente imate sto ste vodili rodjake, jarane i kurave u Brazil?? Koji su argumenti za talove od prodaje vasih (anti)talenata koje ste na silu ubacili u reprezentaciju??? Odakle vam pare da gradite sebi kancelarije??? http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/nsbih-raspisao-tender-za-adaptaciju-nove-zgrade/209907 AGRUMENTI???
upravu si, lapsus *ARGUMENTI
ko je elvedin begic?
SDPov pulen koga su drugovi sklonili iz afere Aerodrom, koja se i sad krcka u tuzliastvu FBiH u reprezentaciju da se tale na prodaji igraca, marketingu i organizovanju prijateljskih susreta na kojim vode rodjake, daidzice, amidzice i kurave