Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vincent Tan uložio u FK Sarajevo 7 miliona i oni izgube 7:0 od Borussije. Mogu samo reći, sreća pa nije uložio 10 miliona.
Ahmaku, tada je Brajlović imao tek malu ćevabdžinicu na Ilidži, a sada je milioner! Vincent Tan je milijarder, spiskali ste mu milione a bolje ste igrali dok ste živjeli na viršlama kod Muće ;)
a gdje je bio taj silni pritisak medija i svega zadnjih 7 kola ? gdje je suspendovano vise sudija u zna se kojim mecevima ? odjednom naravno kriva sloboda koja nema nikakve veze ni scim. daj popustite vise naporni ste.
Sarajevu i Zrinjskom ne može svanuti dok Želju ne omrkne. Tako je još od 1967. i tadašnjeg slučaja "Punac" kada su kaznili Osima i Smajlovića godinu dana, te upravu Želje doživotno. A u današnje vrijeme Sloboda i Vitez 30% budžeta svake godine planiraju od Sarajeva i Zrinjskog, za puštanje :)
@SnoopDogg To ti je isto kao da ti ja kažem sada da FK Sarajevo pod tim imenom postoji tek od 1947, što je istina jer ste datum osnivanja uzeli od FK Torpedo.
@SnoopDogg To o čemu ti pričaš i kao pokušavaš nekom umanjiti vrijednost je GLUPOST. Manijaci su osnovani krajem 1987 ali obzirom da je bila prvenstvena pauza (valjda si čuo nekad za zimsku pauzu) tek su se pod tim imenom zvanično pojavili na početku proljetne sezone.
Neka priča ko šta hoće, ova sezona je neregularna, očito je. Jednim odgovara jer su je osvojili, drugim jer njihov klub svakako nema šanse pa se slade što su i drugi ostali bez nje u fazonu "neka i komšiji crkne krava" a trećim jer su ostvarili jedini cilj za koji klub i postoji tj. da se njihov klubić za nešto u ovoj ligi pita.
Kada nas jednom UEFA suspenduje zbog ovih lakrdija i kada svi ostanemo bez Evrope i para od kojih preživljavaju klubovi onda ćemo se svi zajedno za glave hvatati, a tada će biti kasno. SAVEZ NAPOLJE!
@MisterXYZ I budali je jasno na koje klubove se odnosi tekst, na jedine koji igraju u Evropi svake sezone a ti koje pominješ Evropu mogu gledati samo na TV-u.
Zar im nije Antoni Bandić uručio u Bijeljini?
Dok su nama sudije namjestale bilo je sve u redu, mitomanija1921
Kakva GLUPOST, ne znam zašto mažu oči raji kada i ptice na grani znaju gdje pehar ide. SAVEZ NAPOLJE!
Tako je, zrinjski slavi prije zadnjeg kola