Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesmije se borac puno kazniti istupiti će iz lige
A za šta Čeliku kazna??? To nisu dobili kazne ove godine, pa da i oni plate?
A zasto Zvijezda nije kaznjena zbog slabe organizacije, koja je evidentna cim se unijela pirotehnika??????????????????????????????????????????????????????
Mislim, najbolje bi bilo da ukinete fudbal, tako da ovi besposlicari preusmjere energiju u izgradnji ove drzave.Do sada smo mogli zavrsiti C5.
PYRO IS NOT CRIME
Sarajevo je vec kaznjeno sa oduzimanjem 3 boda protiv Borca. Ovaj novcani dio je samo slag na tortu uz demonstraciju sile. Fuj .. hoce li se ovim duplim arsinima ikada stati u kraj?
HZ treba zabraniti zakonom kao terorističku skupinu isto kao i "manijke", ikao i sve ostale tzv "navijače" koji terorišu normalne gradjane.
Najbolje da Zeljo i Sarajevo daju zaradu od karata savezu. Ide derbi pa ce biti po 10000 odnosno 15000 KM.
pa ***te u svakom kolu sarajevo se kazni , i to ne samo sarajevo ,vec i željoo i olimpik,ovo je ne normalno,više platiš za kazne nego sto dobiješ premije od uefe. sarajevski klubovi trebaju bokotovati ligu , pa nek onda ustaški i četnički klubovi pune budžet saveza .
Šta će bojkotovati? Imaju pravila, neka ih odgovorni pročitaju. Ako su pirotehnička sredstva zabranjena onda su zabranjena. Nedaj nikom ući na tribine dok im se ne oduzmu sve zabranjene. Ako treba gole ih skinuti, neka ih skinu i provjere da nisu kakvu baklju u guzicu gurnuli. I tako svaku utakmicu dok se bagra ne nauči redu, šta se smije a šta ne smije.
pa što pališ baklje piromanu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)