Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klubovi imaju pravo da ne dozvole igracima da igraju kako nije u pitanju seniorski tim te pod mladjim kategorijama ne moraju da ih puste.
Ako FK Sarajevo nije sposobno na posten nacin da pobijedi bilo koji drugi tim sa budzetom koji ima treba sve raspustiti i dovesti djecake da grade FK Sarajevo a ne cetnicki klub sto je dovoljan dokaz gdje imaju prijavljen boravak u Istocnom Sarajevu. Tebi i onako nije stalo do reprezentacije jer su u FK Sarajevo dosli igraci koji nemaju veze sa reprezentacijom a Zeljina djeca cine vecinu svih reprezentativnih selekcija.
Nek traže da se pomjeri utakmica reprezentacije (možda im to odobre).
Osim mrtvi da vam igra fasovat ćete od Sarajeva
Vjeciti derbi je uvijek bila utakmica izmedju Partizana i Crvene zvezde. Ne razumijem zasto se uporno i zlonamjerno vjecitim derbijem naziva susret Sarajeva i Zelje.
Sta ima divovi?kad izgubite utakmicu od vas samo ostane ono "i" sta bi?Neka nisu dopustili da se derbi odgodi nije problem. I KADA GUBI I KADA POBJEDJUJE "LOVE 1921"
predaj se strunfe izgubijo si boj
A sta ocekivati od pitarskog saveza koji vodi optuzeni kriminalac i koji ih na sve nacine guraju po titulu...I koji su to iz prvog tima torpeda koji igraju za juniorsku reprezentaciju...
Ako se dobro sjecam I Sarajevo je jednom poslije neke evropske utakmcice traziio pomjeranje derbija pa ia zelje nisu htjeli ni da razgovaraju o tome
Koji je to razlog da se odgodi utakmica poslije evropskog nastupa ,pa svi klubovi igraju nacionalna prvenstva i evro kupove srijeda nedelja sasvim je normalno da se igra u citavoj evropi i zamisli kada bi svi trazili odgodu iz tog razloga .....glupost
E cuj ima i nanajvo igrace u repki,ima ovog cimirota sto gleda sa tribina a svi znamo da su djeca zeljina nosioci igre
Pošteno od FK Željezničar, sad mogu mirne duše, vođeni UEFA pravilnikom, ostaviti igrače tj. ne odazvati se na pozive reprezentacije jer po tom pravilniku nisu dužni kada su u pitanju juniorske i kadetske reprezentacije.
Logično!
Čuj ovoga, ccc za tvoju informaciju Memija je trenutno jedan od najboljih krilnih igrača lige!!! A mi boljeg od Hadžiahmetovića trenutno nemamo, prema tome, veoma bitan igrač Želje! Beganović je tek počeo minutažu dobivati tako da o njemu nema osnove pričati bilo šta.
samo nas od sudija prpa moze uhvatiti od vas placenika ne :)
Pa jest navikli ste da kupujete sudije a sad kad ste kokuzi nije vam jednostavno...
i opet samo bod iza vas korumpiranih jufkica
Normalno je da ne daju, jer Torpedo može samo uz tudju pomoć da pokuša biti prvak. Sudije, Savez, SDA, Uostalom juče su imali i slavu.
Ko je imao slavu? Kokot? Đelmić? Kosorić? Uzelac?
Hahaaha kmeee kmeee smrc smrc...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj ovih jufkica jesu ambiciozni haha
zbog čega? Jer smo mi tražili odgodu?
ne to nego sve lafo vi najjaci, vi nas dobiti 3-0 i sl. kao sto ste i za utakmice protiv borca govorili i mnoge druge.. hajd da igrate dobro pa ne bi reko nista.. za zelju prije pauze ste govorili da cemo se u nastavku boriti za sredinu tabele, a vi se prosetati ligom a eto klub koji "nema" za platiti vodu je jos u igri za titulu :)
Jedva cekam ovaj derbi i da sve protekne u fer i korektnoj igri, a bolji ce svakako pobiejditi bez obzira na sve. Jer si jedan jedini Jer si nepobjedivi Naprijed Zeljo Naprijed moj ljubavi
Kako možeš biti siguran da će bolji pobijediti? Sarajevo je bilo bolje 1998. ali je Željo pobijedio :) A da ne spominjem namještanje utakmica na gostovanjima u Obarskoj, Gradačcu, Travniku, Lukavici? Ove sezone "divovi" ništa ne prepuštaju igračima, pardon, slučaju :)
mi i kad smo najlosji bolji smo od njih,dzba milijarde dzaba avioni kad nemaju srca i kad igraju preko neke stvari
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pravda za kelju hahaha kmee kmee
vi bi pomjerili? HAHAHAHAHAHAHA
Normalnoooo... eto štrumfići valjda imate dovoljno fore da skupite za kartu!