Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokrali i progutali pare od plasmana na SP u Brazil , a niko o tome ne piše ništa
I ovi novinari nek se poseru na svoj posao i diplome ako ih neko od njih ima.Znate li išta istražiti što interesuje mase , istraživačko noviinarstvo ništa a ? Hebo vas posao kad vam je vrhunac posla kopiranje tekstova i prenošenje zvaničnih saopštenja.
Pa prvo zrinjskom penal nepostojeci svira sudija,odlucuje o prvaku i ukinuta mu suspenzija. Pojeo vuk magarca. A ovi degeni fol o svjetlima nekim ccc
..pored terena koji ne valjaju ni za bocanja vi o reflektorima. Facepalm!
i sve ce se zavrsiti na razgovoru
da se parcele fino ociste,poslije berbe kukuruza graha..da se steknu dobri uslovi za igru,ipak su to velikani..poyyy
Ja se fakat pitam šta će biti od naše reprezentacije kada se "potroše" izvori igrača u inostranstvu. Fakat ne mogu nabrojati ni 5 igrača naše lige koji su zreli za reprezentaciju i taj nivo takmičenja.
Skraćuje se Premijer liga na 10 klubova i daje se finansijska pomoć klubovima da srede reflektore. Ko ima već sređene reflektore te novce moći će uložiti u nešto drugo od infrastrukture. Info od g. Bakovića
Hvala ti. Možeš li mu prenijet selame od publike, iz svih krajeva i poljana?
hoce unaprijedit sijalicama bravo koji pomak za nas
Uvesti obavezu reflektora na svakom stadionu da ne bi dolazili u situaciju da početkom avgusta gledamo utakmice od 16:30, igrači su i ovako nespremni, što im dodatno otežavati. Ligu smanjiti na 8 klubova da se ne bi blamirali Čelik i slični klubovi.
Prvo preseliti savez u nego drugo mjesto - daleko od Sarajeva i naravno, promjeniti cjelokupno rukovodstvo.
sarajevo(siptsristan) institucija za rusenje drzave po svim frontovim. selamalejk
Najbolje rjesenje za unaprijedenje BiH nogometa jeste strategija ukidanj klubova, te plansko oranje terena i sadnja krompira. Na ovaj nacin ce klubovi, a i NS BiH zaraditi vise novca, nego sad od prodaje karata i sponzorstva. Pored navedene zarade, prednost se ogleda i u manjem blamiranju na evropskoj fudbalskoj sceni, a izvozom krompira izgradit ce brend poznat i respektovan u svijetu.
Zašto prva federalna ima 16 klubova? To treba na 12 smanjiti odmah. Nije fer da pet klubova ispada iz prve federalne isto. Ove druge lige centar, zapad, jug i sjever trebaju napraviti neki playoff pa da jedan ili eventualno dva udju.
volim ćućuruz ligu, sad kad krenu kiše jesenje i valjanje na blatu pred 500 gledatelja
unaprijediti ligu refklektorima hahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahahhah