Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ono stručni štab Sarajeva bio kažnjen nakon utakmice sa Širokim? Svi po 6 mjeseci van fudbala. Ali Sarajevo nije imalo Beusa u NSBiH. NSBiH je karcinom BH fudbala, kao i Borac i Zrinjski.
I opet kažem nije do Vice to sto se bosnjacki članovi kupe za sitnu lovu i gledaju kako da se Vici sto dublje zabiju u pakas to je problem bosnjacki klubova... Niko ne štiti naše interese...
mulalicu bi dali 2 godine
A šta je to uradio Šemsudin Hasić za suspenziju od dvije godine naspram ovih?
Posteno
Saveze stidi se sluga si politike! gico napolje!
Ma ukoliko se bude trebao desiti incident na sljedecoj utakmici na Grbavici desit ce se u reziji NSBiH. Samo sto ne racunaju da bi to moglo prerasti u malo veci incident pogotovo ako zapad prvi reaguje i zatvori izlaze za bjezaniju.
Providno...Glavni vinovnik ujedno i glavni lik ne biva kaznjen nego anonimusi u strucnom stabu.
Sta psujete Vici, bravo Vico, jebi nas, i treba nam tako. Pratite sljedeci incident kod Sarajeva ili Zelje, bice laganih 6 mjeseci hladjenja, a njima po 1500KM. Dabogda nestali kad smo ovaki, pleme vam se u savezu zatrlo...
cuj 500 KM 🤣
Jakirovic tuce kapitena, kapiten dobije suspenziju 4 tekme i 1500KM, Jakirovic 1500KM. Kako?
VICO ISTOPIO SE DABOGDA
Da ovo moze u Evropi, nasi klubovi bi svake godine bili u ligi sampiona.
Zaštićeni rvati
Vico se zahebo, Leotarovi veće kazne od Zrinjskog
Borac je povlasten. Leotar kao zrtveno
Jesam vam rekao 3000 milje maraka al nije ni tri nego dvije 😁😁😁😁