Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi već spominju Mladena Krstajića kao potencijalnog nasljednika. Ne znam jel to tačno al ako jest možeš nas komotno nabit nogom.
Pa dovodi svoj - svog…
nije
Još krstajićća za selektora i kompletan štab romanijskog korpusa
Krstajic!? On neka bude selektor u Srbiji. Ako moze. // Susic!? Njega mogu predloziti samo oni koji se u fudbal razumiju kao i Hadzibegic.
Ted Lasso!
Nadam se da ce doci neko i da ce odvesti na Euro ekipu a da mu se nece moci reci kao Susicu nije on nista zasluzio to je Ciro napravio ekipu, ili cemo opet mi reci nakon Eura ma taj trener je ka.ina
Vraćaj nazad Petova. Odmah, odmah, odmah, odmah!!!!!!
Najbolja opcija je Vahid Halilhodžić,ali do toga se mora dosta stvari posložiti da bi bio na klupi.Petković je jako dobar trener i to je jedna dobra opcija.A od nasih domacih bi dobro dosao Sliskovic.On je temperamentan trener i ima dobru disciplinu,a to nam je dobro zbog ovih mladih igrača da im neda da fursete.Da ih dovede u red dok se jos razvijaju.Kao sto je rekao za Marina Galića napravio si dvije greske primili smo golove,nećeš više igrati u prvih 11 za Zrinjski.
Petev!
treba nam neko s jakim uticajem koga ce igraci postovati, neko ko dobro vodi disciplinu. To je nas najveci problem trenutno, igracki kadar jeste slab, ali dosta tih igraca u klubu puno vise daju nego u reprezentaciji. Neko kakav je pokojni Ciro bio, on je i stvorio ekipu koja je otisla u Brazil. Da se ne varamo, necemo mi nikud otic uskoro, ali nam treba takav neko, pa bar da se borimo.
Daj Slavena Bilica
kad nama 2 četnika oredzuju ko ce sta ce i kako ce igrad kad koliko ligu ko ce kup ko sampion malo ako se pojacas uvode pravila dabogda vam malo zemlje na grobu bilo
Kako su mudro uradili Miske i Vico , smijeni selektora da rulja likuje i bude zadovoljna a oni sačuvaše fotelje
HOĆEMO ĆIRU
doviđenja još jedne kvalifikacije, sada neka počne priča kako se možemo vratiti na drugo mjesto ali uzalud igrači su kanta
Totalna neznaliza i luzerski mentalitet.
NSBIH, grobari bh fudbala
Je li konačno vrijeme da.pocnu odgovornost snositi i oni koji postavljanju selektore, koji su smijeniti Peteva nakon dobrog rezultata. Misimovic i Vico sto treba da idu i svaki naredni koji donese loše procjene.