Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad na Bilinom zaori PALEEEESTINAAAAAAA IMA DA SE UKAKE U GAĆE...
ako je Milorad ljubio paksu Avigdoru Libermanu, ne mora moj Doboj !!! Ima nas Dobojlija kojima nije mrsko sto je RS ipak samo dio Bosne, sav sam svoj zivot proveo tu...Dobojlije pamte ko je pruzio ruku kada blato i voda dosli do grla bili, nije Tel Aviv, vec Tesanj !
Svaka ti cast!!!!!
ako se de desi neko sranje na utakmici letimo iz svih takmicenja na par godina, garant!!! Hej ba Izrael je to a ne nasi balkanski plemenski sukobi!!!
free palestine
prije par mjeseci moj prijatelj isao u dubai i nisu ga pustili u zemlju jer je imao pecat u pasosu iz izraela kad je isao gledati bosnu jesenas
ma ne lazem,zasto bi ..tek naknadno je saznao da Arapski Emirati odbijaju svima ulazak u zemlju koji su boravili u Izraelu i da je najbolje primjeniti pasos
Dubai pun Izraelskih biznismena i americkih Jevreja...ne kontam !
treba ih ispratiti kuci sa 3 ili 4 gola u njihovoj mrezi nista vise. ovo je odmjeravanje snage u fudbalu a ne u masakriranju ljudi.
Gdje se mogu kupit zastave Palestine?
u Gazi
Biti uz reprezentaciju kao 12. igrac, bodriti srcem, ali i glavom: u duhu sporta, politicke poruke nisu za fudbalski stadion. Respekt - Izrael nas je zaduzio, jer je bio domacin na nivou. Zadrzimo, bar, taj nivo!
Svaka čast na komentaru!
Tako je faraon :) A I realno fudbal je sad ovakav jer se politika petlja u sve VOLIM TE BOSNO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bogami imajuci u obzir konecentraciju mundzosa tu u zenici koja je veca od sumpora u zraku po metru kvadratnom ja da sam iz izraela ja bi trazio da se igra na neutralnom terenu