Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojevremeno je isto napravio i Pseto'o
Vidis ti ljeba ti,iskljucili komentare na vijest da se ubio onaj zlocinac i Muslimanski terorista jer je ubijao Srbe,jer je znao kakva ga kazna ocekuje.I onda Muslimani hoce pravdu za zrtve i multietniĆku BiH.
Old men
Vako je kod nas u kantonu. Zove sef poslije utakmice sa juniorima da igra za pionire. Ne mogu sefe crko sam. Nisam te nista pito utakmica je u 5 ima da dodjes. Stariji od svih 4 godine utrpas 3 komada psuje trener psuju tate ludilo
Majka mu stara pa imaju li ta djeca rodni list ili su toliko zaostali ili toliko korumpirani pa da prave takve malverzacije.