Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedator, najveći gospodin u reprezentaciji,strijelac gola koji nas je odveo na prvenstvo, strijelac prvog gola na prvenstvu za BiH, i vlasnik najbrže datog, da mu nije bilo povrede, već dugo bi igrao u timu ranga Arsenal, Dortmund, Inter.. !
I zaboravio sam navesti: asistencija Hajroviću za pobjedonosni gol u Slovačkoj i izboren penal protiv Grčke nakon kojeg Miske maši i on zabija, te izboren slobodni nakon kojeg Džeko daje gol... Bez njega ne bi vidjeli prvenstva, zato hvala ti Vedo...!!!
Bravo Vedatoreeeeeee.........
Specijalista za važne pogotke! :)
bogami Vedi se smješi Ginis : te najvažniji go, prvi go na SP pa najbrži go u Tz , Bože na hair :)
Iskusite jedinstven način klađenja uz rentabilne parove koji uvijek donose DOBITAK!! Najbolji i najprofitabilniji bloger!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
Hoće Vedu u Tuzli:)
vedo posten i momak na mjestu !
ooo super, hajde da ga stavimo na klupu -_-
Zaslužio je da ga se pamti vječno! Ibišević naravno. Glupo je sada pričati ali nikada selektorima neću halaliti što su išli samo sa Džekom u napadu u baražu. Nikad!
da su igrali na pravom terenu a ne na onoj njivi dao bi ga vedo u 11 sekundi
ma koji je to pravi teren sa ovoga terena je ponikao vedad a terenu se nema sta reci gospodo draga nije teren koji je nasminkan nego koji je ravan i nepricajte gluposti
tanak igracic..ponekad ima malo srece ali to je to,realno madjarska druga liga je plafon
Kragulj, o kome? o čemu? gdje?
Ma Vedo , suncee :3
in Vedad we trust
svima li ga ovako dao
Ginise Rekorde i sta kazes :)