Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blaz Sliskovic deset mjesta prazno pa Blaz
Hoce onog kamenjarskog Srbina, kockara i pijanicu, sto je onako lajao na Velez, koji mu je dao sve u zivotu da dovedu za trenera. Pa Manijaci trebaju odmah da otjeraju cijelu upravu. Pa imate li srama i obraza hadalji jedni.
Sama cinjenica da su uzeli u razmatranje da trener kluba bude covjek koji govori o stolnom gradu pokatolicenih Srba, covjek koji je javno odhebao Velez, gdje je sve stekao, covjek, koji je vecinu onoga sto je stvorio prokockao i popio nam govori kakvi diletanti vode ovaj klub. Pa ovu pijanduru ne zele za trenera ni sami kamenjarci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko god da bude novi zna se da ce Osim opet biti kasnije. Poyy
Alo bola'. Igračina je to bio.
Nalic demagog,Baka mahalac
Sve je bolje od Morža. :)
Gledaj, nije se obrijo dvaes godina
a sta tebe to briga
Ko god od ove dvojice borit ce se za opstanak!
rezultat iz real
Bolje da je Amar ostao
Kakav Nalić tv ulizica......
Ma Sarajevo je multi-kulti sredina, nije bitno tko je trener, samo da je protiv Hrvata i Srba (ili da nije nikad nista izjavio sto carsiji ne odgovara).
Protiv velikosrpske agresije i uzp****
Protiv velikosrpske agresije i uzp****
eh, evo tek sad vidim sto nisam fan Zelje.... opcije su vam beton
Slisko Blazevic
Obadvojica tanki....bar Zvezdana Miloševiča sàrajlija i bivši Željin igrač...ako neče Joldiča ...mada bi idealno bilo Joldič do kraja prvenstva i pokušati na ljeto dovesti Mešu...da kombinuje nešto starih igrača sa Joldičevim juniorima
Ovog smrada kamenjarskog, kojem srce tuce za športski klub iz Mostara a ne za Velez, jadan li si zeljo!
Samo AO!