Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane bolje nemoj skupo u Parku Prinčeva da Bog sačuva, nabili cijene ko da je Dubai
http://www.ran.de/fussball/champions-league/bildergalerien/porto-vs-juventus-vergleich-der-torwart-legenden-casillas-und-buffon Najveci golman svih vremena IKER CASILLAS, znaci pregledajte head to head, Buffon -Casillas pa covjek sve osvojio, i skoro u svemu ispred Buffona.
osvojio bi i piplica da je branio za spaniju sa iniestom i xavijem i ostalim masinama
@Hououin Kyouma Ma kako da ne bi, jel osvojio Oliver Kahn toliko ili Peter Schmeichel i ostali? Kakve veze ima Iniesta i Xavi? Zar su oni u odbrani i ne dozvoljavaju protivnicke napade? Ma nemoj bgt, Iker Casillas da njega nisu imali sigurno ne bi toliko vladali koliko i jesu, al hajde eto ti vidis samo tu dvojicu... Fakt je da je najuspjesniji golman svih vremena eto, i to jos aktivan u karijeri i mladji 3 godine od Buffona to ne zaboravi!
On moze komotno do 40 godine braniti na vrhunskom nivou u ligama petice