Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal neko da prevede sta su kontali reci
Ovo su htjeli reći:"他們想說這個". Je li ti sad jasnije.
E svaka čast ko je smislio ovaj naslov, fakat. Ovo "neznatno" me nasmijalo :D
To što će sada biti duplo teže I gotovo nemoguće plasirati se u grupe nekog UEFA takmičenja to ne pišu. Ovaj novi format garantuje ljudima iz BiH da niko nikad neće doživjeti da neki naš klub igra u navedenim takmičenjima, vječno ćemo kuburiti u kvalifikacijama!
Olaksajte jos pa mozda za deceniju i koji nas prvak odigra tu grupnu fazu.
"Novi sistem kvalifikacija: Prvaku BiH u Evropi neznatno olakšan posao" Hehehehehe... posao koji nikada ni u snu nisu mogli da završe. Jednostavno je trebalo napisat: "POSAO KOJI OD SNA MOŽE POSTATI JAVA, AKOBOGDA, AL' DABOGDA". :)
Po 4 ekipe iz top 4 lige garantuju dobre tekme..
Ma uvedite nam opet Intertoto Cup.
Na grbavici je ljeti bolji teren a i pitari su na moru :D
tri puta citam i opet ne kontam 🤔😐
Jedino kakvu korist vidim da ce nasi klubovi imat je to sto ce svaka utakmica biti placena od strane uefa. Bice vise utakmica vise suski, a ostalo daj boze da se kvalifikujemo za jedno 20 godina na bilo koje takmicenja vezano za ligu eu ili cak ligu sampiona. jer uzimajuci kakav stadione imamo a pogotov trenere , ocekivat je napredak kad umru oni u savezu a i ostali treneri..
Idemo u finale
ko skonta svaka čast, nešto ovaj sa ovim u ovom pretkolu, onaj se priključi... ajd kao da ko i prati baš ta pretkola, jedino ovako neki naš klub se isprati i to je to što se tiče pretkola
Sarajevo sampion!!!
Ide to lagano
Bosanska umjetnost u Njemačkoj: www.dw.com/bs/teme/s-10037