Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad iz dimnjaka zadimi znači da je izabran.
Habemus trener
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako Amar bude izabran odmah dan zalosti proglasiti :/
@Duric !!! Podrzajem drug ...
Begic sve pripremio...otkacio barbareza i gura sliskovica koji ce slusat upute
zar je moguće da ce koristiti taj kamp..? zar neće opet u nekom hotelu..?
I thinks Slišković is best option.
kao da će se svi problemi riješiti,kako ste dosadni pišite o bolnicama kako se bolesnici tretiraju u njima kakav je razvrat kako doktori pare uzimaju
dabogda ovoliko paznje posvetili onima sto protestuju
Ima vise mjesta za razanj i teferic u kampu!
Novi selektor ce biti Bruce Lee :)
Nekako mi "mirise" da bi Barbarez znao sta uciniti bez obzira sto je pocetnik, jer frajer je uvijek bio patriota.
dobro vi sto opalite dislajk ne razumijem vas jel vas to klix placa? ili ste samo hejteri Bosne.
jel ti to meni nesto?
Od ovih ovdje nadam se da će biti g. Slišković. Ozbiljan čovjek i stručan što je bitno. Ovi ostali čim se bore da dođu na to mjesto nema od toga ništa.
ima li kakvih kokoški u gnijezdu da srede ove horoze
Ceka nas nevidjeni cirkus.
TATA OSIM JE OBEZBJEDIO DOBRU PLATU, 100%
da bar u izboru ima neki stručnjak svjetskog renomea pa čovjek bi se mogao nečemu i nadati, ovako koga god da izaberu od ovih propalih trenera potpuno mi je svejedno.