Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi cigoš :)
Pa covjek i igra za individualne nagrade. Bitnije je da on postigne vise golova od Messija nego da Real nesto osvoji. Samo nek nastavi sa ovakvim igrama i navijaci Barce mogu biti presretni i nemaju razlog za bilo kakvu zabrinutost. Kao sto rece Capello, Messi igra za Barcelonu, a Real Madrid za Ronalda.
buahahahaahah vic godine
Mesi igra onaj pederski fudbal, tika taka nesto...a ovaj frajo dere.
ja sve kontam on bijelac, a ustvari crnac
barbika ;D
Mesi ce bit prosjecan igrac cim zaigra u nekom drugom klubu. Ovaj frajo dere gdje god dodje.
"trenera Rafe Real Madrida Beniteza" trener kluba "Rafe Real" zove se Madrid Benitez?
jbg, ispravili su, sad nije fora...
lazljivo je rec al je no-1 a to sto lessi pardon mesi ima jaci marketing i podrsku od pojedinih iz fife e to je druga prica mada je naj kompletniji igrac ibrahimovic visina brzina i sut sa obje noge i glava i dobar pogled na igru instink itd dok ova dvojica nemaju bas sve pogotov lessi ( mesi)
Masina za golove !
trci kao Bolt , skace kao James sve ti je jasno :) Sut iz slobodnog predobar , strasan dribling , pregled igre , zavrsnica , pozrtvovanost na terenu , jedan veliki humanitarac i covjek koji nije zaboravio kako je odrasti u siromastvu :) Zar treba dalje govoriti ?
Daj mi lopatu da skinem ovu sminku s njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)