Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci vec su poceli da se vade, kad ih Švabe izbace.
Povrede Neymara i žuti kartoni Silve će samo pojačat Brazil. Još onog medonju Hulka da nekako odstrane i bili bi ekipa i po. Naivni su svi koji misle da će Njemačka dobiti Brazi. Pogledajmo samo igru Ozila i Gotzea, katastrofa, a napadača pravog i nemaju. Izvlače ih Muiller i Schweinsteiger. Brazil to prolazi 3-0.
ko ce dati golove za brazil sad kad nema thiaga silve :) vise je odbrana dala golova, nego napadaci brazila.
svabe ce ih pokidat taman da 3 neymara igraju
Pojedini komentari ovdje samo dokazuju da smo među najglupljima u Evropi. Nikad nikom ne bih poželio da se povrijedi kad treba da igra utakmicu za koju čitav život trenira i radi. Što je najgore, malo je falilo pa da Neymar ostane paralizovan. Ali ne, nekima je drago što se povrijedio, zato što se momak malo voli bacati po terenu.
jesi nam pametan
neznam sta glumi ovaj selektor ima lucasa mouru najbolji igrac brazila lik mu neigra a bas mi je drago sto se neymar povrijedio padavicar:D
Kako su krenuli sa povredama da li ce skupit 11 igraca za utorak ;) pustite ove sitne povrede igrat ce Willian ako mu selektor da mjesto u pocetnih 11
Spaha-U nas ne treningu nema ostrih startova,niko me ne smije proc',znaju da bi bilo vaspitnih samara!
Znaci,Hernanes ga sredio,da bi on zaigro!