Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji li je retardus pisao ovaj izvjestaj. Juventus je dominirao ali eto, i bod nije los, pogled na tabelu jos bolji. Ovi misevi milanski nesto laprdaju ovdje, a samo cu nesto reci: JUVE, STORIA DI UN GRANDE AMORE! FORZA JUVE!
STARA DAMA!
Hahaha pa da li je neko od vas mozda gledao tekmu Catania-Juventus. Ova analiza je smijesna, Catania jeste imala par prilika ali Juventus je u toj utakmnici apsolutno dominirao. Prije da je Catania jedva do boda !
Catania bila bolja 100 puta...
meš čini da če lacio ostat bez trenera!
Bravo Juve, idemo na pobjedu protiv Milana! Forza Juve
Pusti ove sa SAX-a! Oni misle da ko god ode na Siciliju (od timova) da ih tamo čekaju navijači Palerma ili možda Catanije (koja je, također, sa Sicilije) s mitraljezima i pucaju po njima.. Zbog toga su i napisali \"JEDVA\", a nema veze što se igralo \"viktorije\" pred golom domaćina! :-D
Kako vas nije stid . Cu Juventus jedva do boda. Ljudi imali 70 % loptu u svom posjedu i igrali se pred njihovim golom. A vi ovdje govorite kako su jedva izvukli bod. Pogledaj te statistiku sa utakmice. Bas ste objektivni nema sta.
Dupentus koracima stare \"slave\"....samo tako....