Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedni pitanje ! Stace modric u Real Madridu ?? Umjesto koga on da igra ?
www.4fudbal.com/mancini-ima-novog-assistant-menagera Mancini ima novog asistent menagera sa kojim je dobio otkaz 2001 godine u Fiorentini zbog 16 poraza u toku sezone.
Je*o vam Modrić sve... Ako on potpiše i ja ću..
ajmoo luka, daj i kad nade nema, ajmoo luka ova ekipa sad\' na sve je spremna
Ye.bo vas više Modrić i vi njega !!! Velika je to ubleha
pa ako je hrvatski portal, sto onda o dzeki..? ljudi nisu profesionalni i to je to. te vijesti ostale treba prevest, a oni samo sa hrvtaskog donose..zamisli da prepisuju sa srbijanskih pa da nas slome recimo o Ivanovicu..skontaj malo, nego popustamo. u NBA se ludila desavaju, a oni nista i td.
pa da, i ucemu je problem ako nas obaviještava o Luki i o Džeki citamo na hr. portalima
ali mislim da urednik bira vijesti koje ce staviti na portal za koji on nosi odgovornost, slozit ces se vjerujem.
@haaaa...sve ove vijesti o sportistima, transferima su agencijske vijesti, ovakav clanak ces naci na vecini svijetskih portala, portali to samo i rade prenose
bolje real da ulozi pare u saida sina kakav modric
oni ne kopiraju vjesti od index-a, pa to je isti vlasnik
cuj novac bio problem, pa mojko moja, de sviju vam recite sta ima kod pranjica ili rakitica. desava li se ista drugo na hrvatskim portalima sa kojih kopirate vijesti?