Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas, sa ovakvim napretkom tehnologije desava se veliki broj ovakvih slucajeva. Ali s druge strane tu je i koristenje hemije i dovodjenje igraca do granica izdrzljivosti. Previse se ovaj fudbal komercijalizovao. Treba malo stati na loptu.
tuga i čemer...nekad su sportisti vazili za veoma zdrave i izdrzljive osobe naravno dok se igralo i treniralo dušom,a danas sve truhlo ko jabuke i nebili kad ih kljukaju cim stignu samo da budu top jer valja ga prodati dobro,pa valja reklame pa utakmice itd...ma kako god nije dobro...eto bogate se na tudjoj muci
stvarno mi je zao ovakvih događaja ali ili nisu imali dobar ljekarski ili je koristio nedozvoljena sredstva