Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ragib: ima ti mama hemoroide od an_alnog sviju nas sa sa-x.
cetnicic mali iz sela nekog ..heh,ajd nek su i vama net prikljucili
portal sa-x su napali hakeri iz turske, clanovi nacionalictickog pokreta \"sivi vukovi\" to se dobro vidi po znaku koji su ostavili na portalu.....
ma yebo vas to... napisite kako nam je dijamant spavao, jeli dobro jeo,....kako je kakio, jeli ima tvrdu stolicu, ima li hemoroide... sta me briga za golove i igru. to dijamanteeeee!!! cijela G Bukovica je uz tebe i mesdzid IZ u Tuzli!
Miske je bosanac pravoslavne vjeroispovjesti i jedan veliki majstor sto je jos bitnije.odlicno ga ide ovih dana sut,pogadja na povratnu vec par puta i igra sve bolje i bolje..pravi mozak ekipe.Dzeko je ekstra zabio zadnji gol..poslije finte suta golman je vec bio gotov.svaka cast wolfsburgu,igraju jedan od ljepsih fudbala njemacke lige..poz svima
@ print screen - Ja zaboravih sačuvati. Poslao sam mejl tom Turčinu čisto zato što sam vidio tog vuka negdje prije. Radi se o simbolu Turskog nacionalizma i Turanske ideologije. Nadam se da ću saznati razlog napada. Mada, što god bilo vjerovatno su zaslužili. Kazna za nepismenost :D Drk drk Džeko. Misimovićevi iz Bosanske Gradiške, rođen u Dojčland.
cestitke za nase momke... Nego danas citam clanak, osudili nakon sto je preko neta sirio mrznju i netrpeljivost,. Reko PIPO WTF? Dajte ljudi mozete li pronaci ove morone koji ovdje pisu gluposti ili bar uknitu komentare.
pa ako ukinu komentare onda nece biti popularni i imati posjecenost. nazalost vecina posjecuje ovaj portal zbog toga a ne zbog kvalitete sajta. btw: Dzeko kralju, Miske kinguuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to Dzekson, legendo nasa!!!! pokazi majmunu olicu kako se daju golovi.
Ovo je samo dokaz da Sajo susic stavlja djeku na pogresno mjesto. mora se skrivat po terenu a dijamant je jedini igrac kojeg imamo nidje veze BIH4EVER!
In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory, extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room or blog, with the primary intent of provoking other users into an emotional response or of otherwise disrupting normal on-topic discussion. zato \"Don\'t feed the trolls\"!
Samo ne treba obraćati pažnju na te bolesne i napaćene mozgove, i to je to. Ovdje im se poklanja previše pažnje i ulazi u neke polemike s njima. Pa onda to psihopate doživljavaju kao pobjede ili poraze na ličnom planu. Na to im se ustvari svodi veći dio života..\"Internet karakteri\". Ignoriši, pokaži im da su nezanimljivi i oni će otići sami. Od psa koji laje na tebe se ne braniš tako što ćeš i ti lajati na njega, nego tako što ćeš ga zveknuti po glavi kad ti se previše približi :)
Nema nista bez PIPO hercegovac i njegovih komentara PIPO JE,bez konkurencije pipo kralju
ukinite komentare... svi koji hoce nesto da komentarisu mogu to uciniti preko foruma ha ya manje posla za vas a i nama za citanja i bespotrebnog nerviranja!! da ne zaboravim dzeko kraljuuuuuu :)))
Pogotovo ovi nacionalisti koji ne znaju ni ko su ni šta su pa su kao JAKI preko interneta hehe svakakvih budala ima stvarno za ne povjerovat pozz ;))