Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi Feđa, hoće ti ga Sablja s leđa.
Boze ko sve danas ima internet. Vazda komentari i to negativni sta god da se uradi.Da je ovo napravi Juve Real Barsa klip obisao svijet i svi bili zadivljeni a kad se nesto u BiH uradi ide kritika Ja svoju zemlju volim , volim Sarajevo gledam na nasu ligu bosansku. Imam ja tv gledam i ligu prvaka al te sam klubove gledao 10 -15 puta uzivo. Svoje Srajevo stalno i isput Zelju , Zrinjski Borac Slobodu. Moramo nalo sebe vise postovati.
Bravo za komentar brate, moramo vise sebe cijeniti, vjerujte da ce nam liga biti kvalitetnija za 30% kada se urade novi tereni to bi trebalo biti gotovo do septembra. Smijesno je kada ljudi pate za korporacijama tipa Real Madrid PSG i slicni njima..
Ko ne cjeni svoje nece ni tudje...Destruktivno razmisljanje unistava i ovo malo normalne raje sto je ostalo,tako da me ne iznenadjuju ovakvi komentari i tako to...ali evo opet jedan normalno smisljen komentar tipa tvog....Bravo!
SVI u napad jedane je ....
JEDAN*
Broj Jedan, Alan Ford.
Prepadose me
Pored sve ove skupoće, koga je briga za ovo.
Ako iko zelene ne gotivi, taj sam.
plaćen oglas
Kakvi su ovo bolesnici majko mila do oktobra će se raspasti