Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH pobijedi Grčku i ostane 21.Reprezentacija svijeta. Hrvatska pobijedi Srbiju koja je 40. na listi i ode na 4 mjesto.... Ali,toliko o postenju...
hrvatska je zadrzala to mjesto zato sto je bila u neko finalu, ne mogu se sjetit kojem
Bosna sledeci mjesec 16 ili 17 na rang listi 100% :)
Bosna će ući u top 15 do kraja kvalifikacija, uvjeren sam. Ako je suditi samo po rezultatima iz kvalifikacija za SP u Brazilu, naravno Evropskog kontinenta, Kad se saberu i oduzmu svi statistički podaci top 4: 1.Njemačka 2.Engleska 3.Holandija 4.Bosna i Hercegovina To je što se tiče statistike ako je vjerovati onoj FIFI noj officijelnoj stranici.
S tim da Bosna ima utakmicu manje od te prve 3 reprezentacije.
Ne razumijem zasto ste posebno naveli gdje se nalazi Turska? Prikazali ste gdje su reprezentacije iz naseg regiona, ali zasto Turska to mi nije jasno
Ima nas koji ne navijamo samo za Bosnu i Hercegovinu već u utakmicama drugih reprezentacija bodrimo Hrvatsku, Makedoniju, Albaniju i Tursku.
Zato sto smo mi Turci ( muslimani ) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako se napravi Bony Cola rang lista mozda Bosna i udje medju top 10.
španija njemačka hrvatska i holandija ubjedljivo najbolje i najljepše igraju trenutno u svijetu
hrvatska najljepse igra.igraju isto u mene kokosi u cumezu
Hrvatska igra kao lijepo kao i klubovi iz nase lige
PRIKAŽI ODGOVORE (2)