Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio sam da su vodili 1-0, ali sam se bojao da tako neće pisati na kraju utakmice. Moj strah se eto obistinio i zaista su prevelika očekivanja ovog giganta, a tako se malo ulaže u ekipu. Jedino da Milan napravi ekipu kao što je Leicester uspio (skoro pa besplatno), jer bez ulaganja drugog načina nema.
Inace Humels iz Dortmunda se vraca u Bayern :)
Milan ko Milan ..treba tu uloziti 200mill eura ako hoce nesto..od kada se raspala Seria A Inter i Milan su najvise pali jer su ih sponzori napustili,...sad ako misle da se vrate u neku ozbiljnu igru moraju bar 200mill eura uloziti u jednu 6 igraca top klase da imaju cime parirati...golmana imaju za narednu 20 godina..ali ako ne poprave tim i on ce otici kroz 3 godine...jer ce ga veliki klubovi dati velike pare za njega, a Milan nije konkurent za velike naslove tako da nema sta traziti vise....
drugi go bio majstorija ali penal nije bio nikako
namješteno 100%
kao veliki navijac Milana pomisljam na najgore!
@madagaskar2 Nemoj se ubit jarane,nije vrijedno toga.