Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nam se samo sve lijepo slaže, samo da je pobijediti ove dvije utakmice, abd:)
ma da je samo otici ne bitno u kome sesiru "cemo da bidnemo" :D
Jebem ti uciteljicu!
Ćovjek se samo sprda. Nema potrebe za jebavanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma samo izbjeci Njemacku ,Spaniju i Brazil sa ostalima se moze igrati.nema vise Europskih selekcija tada.ja vec znam da cemo biti sa Italijom u grupi garant i Nigerijom i Novim Zelandom.kupimo 7 bodova idemo kao 2 na Urugvaj u 1/8 finala.Pobjedjuemo ih 1:= i idemu u 1/4 finala protiv Holandije na penale ih uzimamo.Snajder fula Begovic brani.U Polufinalu nas ceka Spoanija gubimo 3>1 nayalost i idemo ya 3 mjesto protiv Njemacke.U ludoj utrci golovima Hajrovica i Medunjanina ih pobjedjuemo s 2:1.Docekujemo zmjaeve pobjedonosno i ponosno
Ove dvije utakmice samo ozbiljno treba odigrati. Nije lahko nikoga pobijediti, pa ni lihtenštajn. Mora se ginuti na terenu i pobjeda je sigurna! A kada se gine, a ne pobjedi, nikome nije ni žao toliko :)
Jah neku vece sanjam to SP, kao u grupi Argentina, Nizozemska, BiH i Nigerija. Gol razlika BiH 0-10. Ali su se junacki borili.
Jah ispade onda da ces po mogucnosti imati citavu grupu iz Europe. Sta ja znam, svak ima svoje ali meni ono staro je bilo pravednije.
Nism mislio na europeu nego sam mislio da ce biti prilika za vise mrtvackih grupa jer ce poneke nacije otpasti iz 8 koje bi inace isle I onda eto frke recimo Italija, Brazil, Bosna i USA (evt. Juna Korea) grupa jedna.
https://www.youtube.com/watch?v=mkbiSQwrcHU
pa ti Pape igraj sa Argentinom i Amerikom -.-' mogli smo fino i lagano da budemo u drugom šešitu
Od ovih nosilaca najbolje se Italijom :)
Bitno je da ce cetnik Neven Subotic od kuce pratiti svjetsko prvenstvo. Ko zadnja suga se odlucio za Srbiju pa eto nek pjeva Boze pravde, mozda mu je bolje na Evroviziji pjevati himnu sa VelikoSrbinom kojeg je okotila Hrvatica Sinisom Mihajlovicem. Povukao se tako Subotic, a da je bio iole normalan, dosao bi i igrao za Zmajeve u sad bio u Brazilu ko Zvjezdan Misimovic, Miroslav Stevanovic i Zoran Kvrzic...
bosnoslav nije ti tursko doba da ćeš ti odlučivat šta i kako..ti ne odlučuješ ni unutar svoja 4 zida a kamo tek van njih i zato pssssttt !
Jokerinho nije ti ovo doba ni Mate Bobana ni Ante Pavelica da ti Ustaska Vlasino odredjujes ko ste sta pisati i odlucivati. Smrdljivi mali iskompleksirani Bobanovski Skutor se nasao da pise nesto. Bitno je da Bosnjak Emir Spahic iz Dubrovnika igra za Bosnu i Hercegovinu i jos je kapiten sto vama Ustaskim nacistima posebno smeta pa onako divljate na Indexu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i Italiju ne bi bilo lose dobiti, nisu nesto, a moze se igrati protiv svih. Njemacka, Argentina i Spanija su bolje od nas ali ipak je to samo jedna utakmica i sve se lahko moze desiti.
BIH
Ma ja, a nek nam Pape rasipa bodove u prijateljskim utakmicama.... kao nije vazno to je samo provjera, jest provjera al daj malo se prisaberi.
Pa naravno da jeste, ali eno sa SAD kad smo igrali, nekakve ishitrene izmjene radi, nesto.... bas neozbiljno bilo. Pa donose malo bodova ali kad izgubis prijateljsku to utice na sljedecu utakmicu, trebaju pobjede za samopuzdanje.
dosta smo mi vislje bil nostelji nek sade nosu drugi mi ce mo igrat i pobidjivat
Da smo dobili Ameriku i Slovačku kući , vrlo vjerovatno da bi mi bili nositelji , jer bi na FlFA listi bili među 7.
Nije tacno.... Iako smo bili na 13. mjestu prije ovih utakmica razlika u poenima sto se vise "penjes" prema gore je prevelika, i da smo pobijedili obije bili bi cca 10-11 zavisno od rezultata, sad pricati o pobjedama 5:0 je malo nerealno..
Ma bili bi 8. da smo pobijedili Slovačku i USA .To sam računao i to može svako da sračuna na FlFA stranici. Još dvije utakmice su do kraja , utakmice koje ne nose mnogo bodova ali uz poraz od nekih favorita došli na to 7. mjesto. Bila je neka kalkulacija , moguće na sport.ba , da bi bili na 8. mjestu uz pobjede
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da sam ja selektor ovo bi bio moj spisak igrača a nadam se da se svi slažete: Golmani: Begović,Burić Odbrana: Kolašinac,Bičakčić,Spahić,Mujdža,Salihović,Lulić,Cocalić,Sead Hajrović Vezni red: Šćuk,Vučkić(Newcastle),Pjanić,Izet Hajrović,Medunjanin,Grahovac(Borac) Napad:Milan Đurić,Mahmutović,Džeko,Ibišević,Maletić(Stuttgart)
zaboravio sam samo i Anela Hadžića
kakvi crni Šćuk,Vučkić,Grahovac...Maletić i Đurić nisu još zreli za SP kao ni Sead