Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibrakadabrin gol je van konkurencije
Apsolutno
Jeste li primijetili kako je zastao kada je Hart krenuo prema lopti,povukao se par koraka unazad jer je predvidio da će mu Hart stvoriti šansu. Inteligencija! Ali je kao čovjek g...o,po svemu sudeći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je od Hajrovića gol? :) Ovo niđe na svijetu nema
http://www.youtube.com/watch?v=mfRJtZ2W60E
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Ibrahimovicevo čudo od gola nista ne moze nadmasit! Mada je i Nemanjin izvrstan,moćan *_______*
definitivno ibrahimovic
Gol Daniela Ludueñe ubjedljivo!!
Di Nataleeeee
Ibrahimovic u ovom izboru!!! Ali najbolji gol i najbolji igrac svih vremena, kao i najveca faca koja se ikada bavila ovim ili bijo kojim drugim sportom, BOGOTAC DAM!!! http://www.youtube.com/watch?v=3z-qm-Sb_4s
Ibrakin po meni najatraktivniji, samo nije fer, nigdje ovdje ona golcina Hajrovića, koji je bolji od nekih sto su na ovoj listi.
Halalit ti necemo Zlatane, ali si igracina!
@Mr.White zbog toga i jeste van konkurencije, pokazao je inteligenciju, vidio je sta ce hart uraditi krenuo unazad i pospremio loptu gdje je trebao i otisao u legendu..
Nadam se da ce mu Pepe amputirati nogu!!!!
Bio Bakijama na listi samo radi malog Hajrudina!!!!
nosonja ce uzeti ovu nagradu...
Bitno je da ima gol od Neymara, Pa ovakvi se svaki dan vidjaju.Sta je to specijalno u njegovom sutu sa 20 metara.
Najbolji gol svih vremena! http://www.youtube.com/watch?v=43QQuN1O0hg