Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo stvarno nije u redu pa gdje sam ja u ovoj vijesti
pravi je bošnjo samo da mu je belaja xD
Igra Bosnjo kao sat. Cim ga srbi vole znaci da je dobar.
ovo jedva čekam da vidim.. treba mu onu labrnju razvaliti..
Ocam Zlaja moze onim nosom njivu preorati hahah
Pedercino jedna, nezahvalna, razmazena, sta si se ti ufurao ba, tako se Pepu obracati, nije on kriv sto ti ne znas, da si zabijao, ne bi sjedio na klupi, precijenjen si igrac u svakom pogledu
HAHAHAHAH FILOZOFOM JESMU DOBRO REKO
samo naprijed saka nos patos
Ko je cigan, Zlaja ili Pepe, imas li ti problema sa vidom? Podsjecanja radi cigani su crni, vjerovatno kao i autor poruke koju komentarisem. Sve mi se vise pocinje dopadati ovaj Zlaja, valjda otkako su ga se Bosnje odrekle, skontali da nema veze sa njihovim pi-ck-astim mentalom.
Odjednom 1000 problema a na kraju ne zna u cemu je bio problem... Hajde dobro od 1000 do 0 se dodje...mnozenjem sa nulom.
pravi bosanac , neda da ga niko zaje...a.
Nismo uopće imali nikakve komunikacije i ne znam u čemu je bio problem.\" problem je u tom sto si ti cigan, a niko ne voli pricati sa cigama....
obicni nosonja neskolovani. balkanikus primitivus !
gov.na od foruma !!
ma ti si jedan konj......NADkonj
Ovaj k\'o da je iz Laktasenkovg sela.
ma ti si tito :)