Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji si ti je,be,ni kreten! Šta tebe spriječava da se počneš baviti nečim, zaradiš novac i živiš lagodno? Digni du,pe i radi nešto pametno umjesto da ovdje pišeš gluposti o mrtvom čovjeku. \"da li on zna ko sam i šta sam ja postigao?\" - \'Ta će znat\'? Totalno si nezanimljiva ličnost, ništa nisi ni postigao? A ako si potigao kojim slučajem, reci nam molim te svoje uspjehe, prosvijetli nas.. Miki, R.I.P :(((( \"kod nas djeca umiru od bolesti za koje je potrebno 250 eura lijekova da ozdrave..\" - Jel\' on kriv što nam je država u ku,rc,u?! Jel\' on kriv što svi pričaju o tom problemu, a niko ne digne du,pe da nešto promijeni?!
jel ti kriv taj \"razmazenko\" sto ti ne valja ovaj sistem...??? jel nam kriv ovaj i slični \"razmazenko\" sto pored zdravstvenog osiguranja moras svaki lijek da doplatis ili platis...??? evo da smirim upalu uha sam platio 42 KM...za 5 dana...niđe veze...nema ni u jednoj drzavi ali to ti nije ovaj momak kriv niti slični opet da ti kazem krivi su I TVOJ BABO IMOJ BABO I NAŠE BABE I NAŠE DJEDE KOJE SU NAM NAPRAVILE OVAJ SISTEM... opet su krivi naši ljudi naši doktori naši zaposlenici zdr.ustanova itd...kojima je na pameti samo PRIHOD PRIHOD PLATE LJETNI ODMORI ITD... i kojima tvoj moj nečiji život nije vazan... .dobar si nick sam sebi nadio BUMBAR JEDAN .LJAKSE
Da Bog da dozivio isto... Ili jos bolje neko od tebi pravooo bitnih osoba u zivotu, pa da vidis kakav je osjecaj bolesnice jedan!
ti si jedna velika kretencina !!!!!!
Evo teku mi suze ko k-u-r-c-e-v-e glave!! Trebam da žalim za nekim razmaženkom koji je imao sve u životu ,dok kod nas djeca umiru od bolesti za koje je potrebno 250 eura lijekova da ozdrave... I na kraju boli me k-u-r-a-c ko je i šta je postigao ,da li on zna ko sam i šta sam ja postigao? Ha ja ... Rodbini čestitam na žalosti!