Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A NSBIH treba kazniti najmanje doživotnom suspenzijom svih zaposlenih zbog korupcije, stagnacije u razvoju i tako uništavanju mnogih talenata u fudbalu, nepotizmu i sl.
@Ins1der Hajde kad si nabrojao ove tzv. velikane reci na koje fašističko orgijanje misliš??? Baš me zanima što je tebi primjer fašističkog orgijanja?
@Ins1der najvece???? Celik???? Ahihijahahagghihihihihi
Ne smetaju im ustaski i cetnicki pozdraavi u sirokom i banja luci ali im smeta vatromet bravo Ja vecu gamad od vas u zivotu vidio nisam 👏👏👏
ispaha..bravo kralju ..negledaju haman ove druge ...
SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE
Kakav savez i klubovi u ovoj zemlji nazor. To je samo par stotina uhljeba i mesetara koji se ugradjuju u sve od toalet papira do svega ostalog. Njima odgovara ovo stanje, price o nekim gigantima, gdje ti klubovi nisu privatna svojina. Samo je rjesenje u privatizaciji klubova i jasnom definisanju vlasnicke strukture, ovako polu komunizam i kapitalizam za mesetare i varalice.Ali sve ce to doci na naplatu
Izbaciti sunete iz lige.
nista pocet cemo palit bakljdd i kad repka igra sve dok savez nebude imao isti kriterijum za sve ekipe sto se tice kaznjavanja
smijesan savez sve lopovi u njemu
Može li neko da mi objasni svrhu paljenja baklje? Ja razumijem da su se ljudi u pećinama divili baklji, a bila im je i korisna jer je osvjetljavala mrak obzirom da nisu imali lampe. Ali u 2018. godini da se neko divi nečemu što gori? I to na stadionu punom ljudi? Wtf
Selju sa 8 hiljada a Slobodu s 5 Sta reci
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FAŠISTU I ROBOVLASNIKA pameti.
low level iq, maniacs
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FEUDALCA I ROBOVLASNIKA pameti.
namazani su oni sad ce lupati Zelju po dzepu i na kraju kad bude trebala repka igrati "prebice" dugove...da nebi slucajno platili .... Dok nam ovakvi vode fudbal i sport opcenito gledacemo kako ekipe iz Albanije. Luksemburga igraju po Europi a mi se brukamo
Ova bakljada ispracena vatrometom je nesto najljepse sto se desilo na nasim fudbalskim terenima od pocetka sezone.
Kakvo društvo (namjerno ne kažem država jer je ona neupitna), takav savez, takvi navijači... ne valjamo ništa, primitivni smo i ne znam kako ćemo se izvući iz toga.
Kvazi navijači vole svoje klubove. Toliko da im svaku utakmicu izbijaju pare iz džepa. Fakat, jeste li vi navijači toliki maloumnici da ne znate da se svaka baklja plaća ?
ovo je smijesno ali realno ne treba toliko pirotehnike. ja sam svojim ocima sa istoka vidio kada je JEDNA OD TRI BAKLJE koje su isle prema terenu, pogodila momka iz zastitarske agencije sekundu ispod glave. treba li zbog necijeg divljanja neko da plati glavom.
Večih govana od ove komisije i saveza nisam vidio.