Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On voli Sarajvo' pravi je hordas , Mehmed Janjos jedan je od nas !!!
A i to trenersko pdovanje. Slusam isto Musemicevo psovanje na Otoci svom igracu "Seceru". Neznam jeli Janjos zasluzio iskljucenje ali ponasanje i psovanje ne dolicuje takvim imenima kao npr. Janjusu, Musemicu itd itd.
Mi smo još jedini klub koji se bori na oba fronta sa 9 igrača Aplauz Niko to od nas nije očekivao poslije onakve pljačke i rasula u klubu iza neprijatelja Ješića i Choa !!! Bravooo momci idemo do kraja,prvo uzet kup a onda Zrinjskom uzet pare ako hoće titulu???
Ko je ovaj rom?
Maslo porodice Osim
Kod nas ovi treneri se bez razloga cesto nekulturno ponasaju. Oni su ipak menadzeri..
ljakse
Ko bi rekao da je on takav primitivac..... da on j..be sudiji majku banovičku
Sumnja li još neko u pristrasnost Saveza? Jedna utakmica kazne za onakve psovke i vrijeđanje na regionalnoj osnovi, trenera i sportskog pedagoga? I to u utakmici u kojoj su sudije više oštetili Zrinjski prema izvještaju na BHT! Ali, to je FKS, njima je sve dopušteno, umišljeni velikani, a u stvarnosti primitivci i kompleksaši!
Sto ne mogu ovih klix strucnjaka i navijaca.
Bune li se jos za nesto? Da nisu nesto zaboravili?
Mala je kazna, za primjer drugima trebalo je ga vise kazniti...A svakog sudiju za ozbiljniji propust ito tako kaznjavat...
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! NOGOMETNI SAVEZ JE POSTAO UDRUŽENA ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA DUKOVIH I BOBANOVIH ZLIKOVACA, KOJI SVE ČINE DA ČELIK ISPADNE A ZRINJSKI SE DOMOGNE TITULE!
div
Sta vam bi....? ;)