Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga,velika tuga... R.I.P. Hasib Mahmic R.I.P. Vildan Pehlic R.I.P. Almir Kasumović Nemam rijeći da opišem tugu koja je prekrila veliku radost od sinoć.Neka im je rahmet vječni,da dragi Allah olakša njihovim porodicama a njima podari Dženet.
Neka je rahmet nasim ljutim krajisnicima koji su poginuli u saobracajnoj nesreci u Poljskoj. Nasa bol je neizmjerna, ali i volja da nastavimo s navijackom grupom 'Ljuti krajisnici' iz sjecanja na vodju grupe Hasiba, te clanove Vildana i Almira. Nadam se da ce se neko iz Saveza pojaviti na ispracaju nasih drugova.
koliko sam sinoc bio radostan toliko sam danas tuzan
Pošaljite avion po momka koji je preživio a i da se tijela kolega prebace!
Kad sam procitao ovu vijest,pa nemogu da vjerujem ,Boze dragi samilosni tim nasim herojima podari sve dzenetske ljepote a porodici sabur i strpljenje ,pa zar je moralo to da se desi
neka im je laka zemlja,porodicama iskreno saucesce
:( Moralo je nešto pokvariti gotovo perfektan dan. Saučešće porodicama.
***te pa zamislite samo to, radovali su se kao i mi,skakali od srece,slavili sto nasa Bosna ide na svjetsko, pjevali himnu nase drzave do samog smrtnog casa. Pa zar moze od ovog tuznije :(