Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nogometni savez samo prebacuje krivicu, a svi mi znamo da su najveci kriminalci oni!
Korumpirani KOS-ovac Ajnadžić je pokrenuo lavinu koju više niko i ništa ne može zaustaviti. Ide mu smjena a onda i zatvor za sve lopovluke i uzimanje 10%.
@bravoJa Opcina Centar je preko milion KM uputila i izdvojila za stadion onda kada su svi okrenuli glavu od njega.Neki od projekata su uključivali uspostavu centralne sobe za upravljanje sistemom sigurnosti, pojačanje reflektorske rasvjete, postavljanje novog semafora, ugradnju novih stolica u VIP loži i sanaciju službenog ulaza i sta jos sve ne!Klub Sarajevo i Nogometni savez treba da bude sramotai!Gdje su donacije,novci od ulaznica,kako vas stid nije vasih navijaca i igraca?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ljudi UEFA je odluku donijela tek 2006. godine. Pa nemoze to tako brzo. Samo 13 godina je proslo
Sram i stid da vas je sve redom. Gomila nesposobnih praznih glava koja nije u stanju da sjedne za sto i nadje rjesenje. Ponasaju se svi skupa kao da se radi o o tamo nekom stadionu u Tanzaniji.
A gdje to Savez pravi stadione? U kojij zemlji? Stadione prave Klubovi ili Država. Savez, FIF, UEFA samo pomognu pomalo u nekim siromašnim zemljama. Jedino kod nas Kokuzni Klub i Opština ("vrijednija od deset drugih") čekaju da im napravi Savez.
@StaraGarda , Savez je do sada pomagao i za Grbavicu i za Koševo. Više za Koševo ne bi trebao.
Krajnje je vrijeme da se savez ukljuci i pocne raditi na razvoju sportske infrastrukture i najvaznijeg stadiona u zemlji,normalno da lokalna zajednica ne moze sama obnoviti stadion,a uradila je dosta posla i ulozila ogromna sredstva.
A šta je to savez poduzeo po pitanju stadiona u Bosni i Hercegovini
Koja je uopste svrha postojanja ovakvog nogometnog saveza,ako je njihov doprinos poboljsanju bh.fudbala u globalu nikakav.
Ama ne moze se sa SDA napredovati niti sa carobnim stapicem, zar jos ima neko kome to nije jasno?
Neka su oni skrkali pare u zgradu ,da mogu klošari glumiti gospodu.Hajmo koliko ste uložili u nogometnu infrastrukturu u BIH.Ovo naravno ne amnestira od odgovornosti čelnike FK Sarajevo što je nemaju pojma gdje i kako da finansiraju izgradnju stadiona.
Pa ne spominje se nogometni savez djaba, da imate imalo mozga skontali bi, malo ulazite u sport i spirtske terene, lahko je iz kancelarije biti mangup.
ajnadzic je najvece zlo koje doslo u sarajevu i zato je omiljeni(10 x vazniji)kadar sda, koja skuplja sve one koji su unistavali sarajevo i bosnu i sigurno tvrdim da nijedan oficir jna nije prijatelj bosne i njenog naroda za njih je jos uvijek,, rusija majka,,
Nogometni savez napolje treba vas sve smjeniti, vi se sad nasli oglasavati, pokrenite se malo.
Pa malo se i vi ukljucite sa fifom i uefom, vi ste posrednici s njima ne nacelnik jedne Opcine, tako da vi ne znate sta radite, da vas nije spomenuo ne biste se ni oglasili iskreno
A sta je to savez napravio da poboljsa uslove i infrastrukturu na stadionu.Apsolutno nista!
Pa vi ste jedini krivci za sve ovo i za stanje sporta u globalu, nije vam nacelnik kriv sto ste nesposobni.
Bolje bi vam bilo da se konacno posvetite poslu za koji ste placeni i ne blatite opstinu koja je najvise ulozila u stadion.
Nogometni savez ne sluzi nicemu samo uzimati pare znaju,kao i prebacivati odgovornost i krivicu na druge.