Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ NALIC 100% ODVALIO U VUGLA PA DOSAO ON U SLOBODU IZ SVEDSKE PA OVA DVOJICA PREDSJEDNIK I SPORTSKI DIREKTOR KORISTE GA DOK IM TREBA KO FOL SVE NAJBOLJE A CIM PRODJE 100godisnjica NALICU TEBI JE NOGA GLUP.NE
Pismo Glava stoko jedna(mislim da necu povrijedit plemenitu zivotinju) Nalic je najkulturniji i naj sposobniji covjek u NSBiH. Pokloni se i reci Z. Nalic. Mislim da sam bio realan.
Sve je savrseno u bh fudbalu i Savezu, pa cemo sada kaznjavati Kjosevskog zbog toga sto su svi vidjeli da je ovome zapela krtica a ne igrac i on sudiji psovao...a sudija nije kaznjen!? I Nalic...u Svedskoj mogao obuci sta je htio a ovdje kod nas nesto izigravaju!!! Treba svi da zaduze gumene cizme i skafandere, kakvi su nam tereni...cast izuzecima. Savez je postao smece!!!!
savez je uvijek bio smece
Nek su vala Nalića kaznili zbog kodeksa oblačenja, vida ga, obuko' jaknu ispod sakoa, svašta!
NS BIH je obična smijurija i treba ih sve smjeniti! Kažnjavaju trenere radi "kodeksa oblačenja" a ne preispituju svoje raziličitosti u izricanjima kazni različitim klubovima? Kažnjavaju Bjelicu zbog poresno upisanog igraca u knjizici a jos ga ne kažnjavaju zbog propusta na utakmici Svinjski-Sarajevo? BHF treba da nastavi svaku utakmicu reprezentacije da NS BiH kažnjava sa bakljadama!
Novi grb u bordo porodici:
https://imgur.com/a/Ey5Euxj