Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je našim stalo do nas i koliko nasi ne daju da se nasi spreme i odmore za ligu prvaka. Nikad naprijed nećemo. Pozdrav od manijaka, komšije sretno.
Potpisujem i ja sam ZELJOVAC, ali sam svim srcem uz komsije u Evropi. Saveze stidi se...
Nisi ti ni manijaka ni stadiona vidio sa ovakvim stavom i zeljama. Nista dobro im ne zelim.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto Velez im je kriv...Pa ljudi moji NIJE SE IGRALO 5 MJESECI,Samo su trenirali....Valjda su se toliko istrenirali da mogu odigradi 3 utakmice u 14 dana,jao jao...i Vi kao hocete naprijed,pa sta da upadnu u grupnu liga prvaka ili uefa pa odgosili bi citavo prvenstvo,jel ?
evo zeljo igra prvenstvo kao i sarajevo pa izmisljaju prijateljske da udu u formu jer se nije igralo pola godine a ovi bi sve odgodili.Najbolje da im opet daju titulu a da ne igraju.
Mozda i Cruz zaigra protiv Veleza, nanoso se vala vode za ovo godina. Par juniora, Mustedanagic, Fanimo, Heba, mogo bi i Susic malo zovegu po terenu pronosat, ne mora cjelu, al da osjeti malo.loptu. A mozda i bljesne neki djecarac.
prvi put kad ih Velež pobijedi nece vise biti bratski klubovi tako je to
Koliko negativnih komentara od strane navijača Bordo tima, a nijedan od strane Rođenih. To dovoljno govori ko koga smatra ovdje prijateljskim. Ah da, trebali smo gledati interes Sarajeva jer samo ono postoji, ostali su tu da popune kvotu od 12 klubova i ne pitaju se ništa već da udovolje 'Divovima'. Lijep pozdrav iz Mostara 😎
Odlicna uvertira, kako Sarajevo-Velez tako Zeljo-Mladost.. dva dana odmora?? Otputujes, odradis trening, otreses Brest pa onda na odmor! Zeljo ima tezeg protivnika, ali Macabi nije nesalomljiv! IGRAJ!!! Vjerujem ovaj mjesec u dobar fudbal! ⚽⚽⚽
Prvi tim treba da krene put Bjelorusije, a Velezu na megdan izvest juniore. Rezultat ne bitan.
Svim patriotima nase drzave veliko HVALA sto podrzavate moj klub bez obzira za koga navijate. Izdajnika ce uvjek biti. Ne mrzim ni jedan klub ali ovo je sramotan potez Veleza. Da igramo s bilo kojim timom iz lige pristali bi sigurno na odgodu. Hvala vam Velezovci. Mislite da ce te dobiti.. Kenje ce te ostati uvjek za nas.
Ne znam fakat šta ovi "moji" gotive ovaj mali prigradski klub iz vrapčića. Vazda su bili odbojni, nema tu čovjeka čim je raslo gdje kamen vlada. Stoka hercegovačko kamenjarska sa kantama na ramenima, naguziti ih jedno 6-0 i ABD nabiti u federacijsku ligu.
Kakve odgode ba? Pa Englezi igraju sto kupova 38 ligaskih tekmi plus liga prvaka.. Ovi naši pauziraju po 3 mjeseca na polusezoni i traze odgodu odmah.. Sta bi da igraju grupnu fazu.. Tražili bi odgodu prvenstva..
@SasoMange13 ma sve je to razmazeno a snage nema ni za 60min igre
E sad, kombinovani sastav izvesti i od para koje su se zaradile dati dobru premiju i razbiti im piyzdu hercegovačku jednom za sva vremena. Dabogda opet ispali iz lige, jadovi jadni iz krša hercegovačkog!
U Americi kosarkasi igraju play-off svaki drugi dan,hokejasi isto tako,bajzbol igraju tri dana za redom..????? i to sa vise napora nego neke kvalifikacije za kvalifikacije u Europi a ono bi u 14 dana dvije tekme jer su umorni......pa sta bi bilo da moraju odigrati 5 tekmi u 10 dana kao Liverpool.....hahahgajhahaa....ma odjebaus....!!!
Od sada zivio Zrinjski i da vas dobro nazigu papancici!
Tipicni pitar i dojucerasnji brat Rodjenih. Naguzice vas i Velez i Dinamo
Ali navijači Veleža, koji su na utakmice išli prije rata, znaju da tadašnji FS BiH nikada nije dozvolio Veležu da postane državni prvak, iako je tu priliku imao u nekoliko navrata, ali uvijek bi se u tim ključnim trenutcima pojavili interesi Sarajeva, Željezničara ili Slobode, koji bi odigracali neke čudne rezultati koji bi po pravilu izbacivali mostarski klub iz utrke za titulu.
Razumljivo je da navijači Veleža, čiji roditelji prije rata nisu živjeli u Mostaru proglašavaju klubove Sloboda, Sarajevo i Željezničar bratskim i prijateljskim, jer uz Čelik (koji je jedva u par navrata kratkotrajno igrao u prvoj ligi FSJ) imaju 100%-tnu jednonacionalnu upravljačku i navijačku strukturu, odnosno po njihovom mentalnom sklopu to su jedini pravi bosanski klubovi.
pa Juventus i Lacio su su imali pondvije utakmice manje. Nema veza Sarajevo treba odigrati utakmicu a Feđa Dudic ne voli Sarajevo to svi znaju. Pikisava na sve nacine zavaditi svojim izjavama. Volio bih da pobijede a u Bjelorusiji igrati koliko se moze.