Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico lopove !!! SAVEZ NAPOLJE !!!
Samo na sud...kriminalce iz sudijskog komiteta suspendovat dozivotno treba!!
Znači Dodikov zet se pitao i u apelacionoj komisiji NSBiH a komisija se prepala jer su tamo sve dvolični članovi . Dodovom zetu je važno bilo da Velež nemože da se bori za prva 3 mjesta ali zato postoji mogućnost da Velež ispadne iz lige.
Ništa, nastaviti dalje prema UEFA-i i Evropskom sudu, ovo je čisto ponižavanje. Forza Velež
pa vise ih je Uefa kaznila nego savez mislim da ih je uefa kaznila sa 10 milja al eura
Treba osnovati novi savez. Ove lopove neka igraju sa svojim prijateljima u rs
Na kraju ce Velez biti prije Borca naprijed VELEZ
Hajd sve... Al za šta je Hasić kažnjen?
jos ih kaznila uefa 10 ljami al eura dokaz daa nisu nizasta haha
Sa ovakvim kriminalnim savezom nema napredka
Vico je 1988 godiste, bez sportske pozadine. Jedina referenca mu je sto je necak i clan dodikovog klana. Lagano po zadatku ujke unistava savez, ligu i reprezentaciju. Kako je kreno pola zivota ce u zatvoru provesti.
Nije nećak nego zet.
PETEV NAPOLJE! VICO NAPOLJE! SAVEZ NAPOLJE!
Objavite spisak, koga vico vodi u kazahstan, ko je na spisku među 66 ljudi? Jel neke kriminalne poslove obavlja tamo
Vico je opasni maligni kriminalac u savezu. Dodikov necak kojem je zadatak da unisti bh fudbal, savez, ligu i reprezentaciju. Potpuno je ovladao disciplinskom komisijom i kroz odabir sudije aktivno radi da borac bude prvak, kao sto je bilo prosle godine. Covjek koji je stalno pod policijskom pratnjom i osiguranjem. Covjek koji vodi 66 ljudi u kazahstan u vrijeme kovida. Zasto novinari ne pisu o tome?
Koliko je kažnjen Zrinjski i njihov predsjednik Beus kada su navijači zajedno sa igračima ganjali, saplitali i udarali Veležove fudbalere. Je li bilo oduzimanja bodova? Je li predsjednik suspendovan? I sad je on taj koji dijeli kazne i traži da se Velež izbaci iz lige, licemjerni fashista!
Past ce i Vico u zatvor.
Dok se u BL svaku utakmicu tolerise zastava vojske rs-a u Zenici se skidaju ljiljani... M tel Vicoliga!!
Kako je presmjesan savez. Pa bolan upali navijaci na utakmicu i prekinuli istu, doveli u opasnost i igrace i sudije (bez obzira kakvi oni bili) i kazne ih sa presmjesnih 6000 KM. Pa veca novcana kazna bude na derbiju za bakljadu. U normalno msavezu bi bile i tri do pet utakmica bez publike.
Navijači Zrinskog provalili u teren, ganjali igrače Veleža, jedva pobjegli u svlačionicu. Upadali su navijači Borca. Nikada bodovi nisu uzimani. Kakva je logika smanjiti novčanu kaznu, a ostaviti najtežu kaznu (oduzimanje bodova). Jadno je šta radi FSBiH. Zato forza Kazahstan!
prepali se u savezu UEFE jer Velez ne moze platiti te tuzbe
MAMICE DAJ MUDDDRE SAVJETE TONEM TI KO TITANIC NA VOGOŠČANSKOJ PETLJI SVAKI DAN, SPUŠILA SAM GA MENTORU I ŠEFKETU, JER NE VRAĆAM SE U KONJITZ BILA SAM NA REDŽALJKI MORO ME SKRPIT SALKO VULKANIZER KOLKO SAM PROPUŠTALA, KAD SAM SJELA U LAVOR SVE MJEHURIČI KO IZA PODMORNICE CLASSE TYPHOON AHHHH PRRDDDDDDDDDDDDDDD