Kvalifikacije za Euro 2013.
0
Nogometašice BiH izgubile od Poljakinja 2:0
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AoBSNY , [url=http://udvjudygnznk.com/]udvjudygnznk[/url], [link=http://onupittkwyle.com/]onupittkwyle[/link], http://jptsyvjqgpkt.com/
qi8Nzk zdnesmddeyfv
Mitrovdan 1996.Vecera davno prosla,a ranrozazni ujaci,rodjaci i daleki rodjaci preko supe,sarme,mesa i torti dosli do politike(sto mu kod nas dodje kao deo jelovnika, redno ).Dal`su imali ono nesto pojma nemam,ali se secam da su svi,bez izuzetka, znali sta bi da mogu kojim slucajem da budu predsednici barem 5 minuta.Deda ih slusao,slusao i onda izjavio da bi on, da moze da postane predsednik,zakonom zabranio glupost.Ja se i dan danas smejem kada se ovoga setim jer uvek pomislim na posledice tog zakona.
Nisi ti dobro. Meni godra što nisi.
turske drolje.
jel kloc igrao?
vidile od đeke i takozvani zvjezdica da ni oni ne trće i ne bore se pa što bi i one pišulje da trće lakše je raširiti nogine i opa cupa nas dva skupa
Samo kaži : žali božee priprema, spavanja po hotelima, treninga, novih oprema i koje kakvih luksuznih ku***ca ! Bolje da se uložilo u neke djevojke ili opcenito bilo koji drugi sport gdje bi makar izborili plasman u EU ! Ovako truhlovina ko i sve.
kad su žene znale fudbala ?!?!...truleks u ruke i pravac kuhinja, stoko razuzdana ! ! !
nemoj tako , dobre su ba ! one i rukometasice su jedine cure koje osvjetljuju obraz BiH-e što se tiče ženskog dijela sporta, uspješne su drama. ova jedna cura sto trenira fudbal bi razvalila nekog lika 1 na 1 !
sve gubimo , sve izgubismo , pa zar i zenske ? ostalo nam je jos da vidimo rukometasice,kosarkasice,boksere .. ovo ostalo pisi : Biće bolje ABD!