Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nas mrzo neka nas za k***c drzi
Januar: Sa Karadžom s euopste nije ni pregovaralo bila je obicna patka novinarska danas cuo od Osima!!! dA Bog da nam svi protivnici bili bordo giganti hahaha
Cuj \" bordo giganta\"...oplakah.
Normalno je sasvim za nekog polupismenog trenera kao sto je ovaj anonimus Dino Đurbuzović da da ovakvu izjavu: SAMO RAD, RED I DISCIPLINA, ali ne bi trebalo d bude normalno za jedan portal da obajvi ovakvu izjavu osim ako su novinari na portalu ili NEPISMENI ili F A S I S T I, jer ovo je moto iz KONCENTRACIONIH LOGORA, DRUGOVI MOJI...
hvala nebesima obrijao je brke...izgledo je ko pedofil
Vidi kako smo obuceni sad licimo na klub.Pojacanja nema samo da izdrzimo jos ovu sezonu bez Evrope pa ce mo u sledeu godinu uci sa ambicijama za TITULU.Jadan smo mi klub kad nas uprava pali i kad smo srecni da nam igraci imaju iste trenerke,a Sloboda nam uzima igrace ispred nosa i to igraca za koga je Amar rekao da je pojacanje.
Kako samo komsinice prate vijesti o Želji...
zeljo zeljo zeljo zeljo ye8emo te mi zeljo zeljo zeljo zeljo pus!s nam ga ti....
KLIKNITE NA MOJ NIK NAJNOVIJE VJESTI IZ SVETA FUDBALA!!!! http://www.eurofudbal.net/portal/
zasto je osim obrijao brkove? nije vise popularni ridjobrki iz crtanih filmova brace warner :( uglavnom, sa brkovima ili bez, bit ce samaranja od strane bordo giganta ;)
A ZASTA SE PRIPREMAJU :) KAD CE OPET DOBITI BATINA NA KOSEVU 2-0 SKORO I TRIVUNOVIC :)