Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dje su Zečevi
Pogledaj zida na slici br.11.Premierligas.
Pobjegao i Ermin Zec, jedini koji je nešto vrijedio u toj kaljuži. Pobjegao na štakama, u cik sudbonosne plave zore.
GLEDAJ VELIKANA I JADA U PM...
Citam pismo TM od maloprije. Tacka 5. pisanje narucenih tekstova na portalima... Mislim da ni Kliksovo maslo nije za ramazana...
"Da vam kažem, Mirsad Šiljak ne zavisi od FK Željezničar, ja sam već previše svog vlastitog novca ostavio u tom klubu. Naravno, to ću sada potraživati jer je 2014. godine bila jako teška situacija, ovi ljudi ne znaju ni kako to izgleda... "
I na portalu sportsport.ba ostavljas identicne komentare na svakom clanku o Zelji poslije izjave Šiljka. Meni nije jasno koliko iskompleksiran moras biti da bi ovo radio.