Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj neshvatljiva odluka. Vi klixovi novinari pisete clanke o zaustavljanju semestra i ne shvatite da je to prvoaprilska sala brukate se svaki dan i imate muda nekom napisat da je neshvatljiva odluka. Sasvim logicna odluka, zivot mora ici dalje
Nisu oni džabe sismisi.☺nece njima korona nista😂
Taj ce trening, za ovisnike o fudbalu, biti gledaniji nego finale SP. Dajte im samo gdje ima livestream. A kladionice će lomit, broj dodavanja, broj cunjeva manje vise, 3,5 cvoka manje vise hanga-manga.
supci jedni posaljite malo para prijateljima u Bosni
a kad im je Bosna valjala svi u zelji i sarajevu igrali,sad ni da se sjete odakle su ponikli
Bravo za šipmiše, život se mora nastaviti ili će nam uslijediti mnogo ozbiljnije krize od ove fiktivne
poceo sam ih mrziti zbog korone jer imaju grb sismisa