Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah ovaj Đidić, propali fudbaler, nije se nikada ni trebao baviti sportom. Treba biti zahvalan Slobodi jer da nije nje ne bi ni radio ovo šta sada radi - a radi samo njoj :) Ne znam da je ikada prozivao i napadao neki drugi klub ovako medijski - a ima materijala za bacanje.
Nije im valjao "SELJAK" Husić.. 😂 Hajmo Tuzla City! ❤
Amir je dodatno opustošio Slobodu...nije sanirao dugovanja a dokaz za to je što je Sloboda u većim gofnima nego prije Azmira
Prva liga fede im izgleda ne gine
Ne znam sta cekaju mali siroti vijetnamcici iz plasticnog kluba? Vlasnik im milioner a oni i dalje na kifli i pasteti a plate kasne li kasne.Mozda ih sramota jer su ,poslije tih kifli i pasteta,pojeli peticu u pola od jedinog pravog gradskog kluba,Zelje...Nemaju kuveta poslije treninga ni dotrcat do kosevskog potoka da se plaknu,usculi se.....bruka..!!!!!!
Azmir je bio dobar, nema govora, al ako je istina kako se prica po Carsiji da je prodo i titulu i kup prije nekoliko godina, onda je Pakas pravi, da ne govorim koliko me je razocarao kada se prikljucio u PDA, ma nema ba, nas ce Carsiju ove doslje progutati za koju godinu, gledam ja to svaki dan, nije nasa Carsija vise sto je nekada bila.
iskreno se nadam da ce propasti i otici u najmanje 3 ranga ispod... fukare su najveci navijacki sljam
Joj sta rade krkani seljacki od klubova,ama nikada nisu sutali loptu...
Kozlica budzetliju otjerati cim prije !
baznija