Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BORDO mašina po starom. Najbolja ekipa u BiH. Svaka čast momci!!!
... i da, štrumfovi nazad u rupe... :)))
Joj Faraday kad se sjetim 2006 godine: Amare vrati se.... A Prva liga Federacije sve bliže i bliže, a Hearts dobije 2:0, Litex 7:0 u Evropi.... Pogledajmo malo uspjehe Sarajeva u Evropi: Haugesund - Sarajevo 1:3 Genk - Sarajevo 1:2 Sarajevo - Dinamo Bukurešt 1:0 Sarajevo - Levski 3:1 Sarajevo - Orebro 2:0 Sarajevo - Spartak Trnava 1:0 Sarajevo - Helsingborg 2:1 Dodaji dalje.... :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve cestitke Sarajevu iz Mostara, a posebno nasem bombarderu Sevki :D
U INAT DUSMANIMA! NEKA CRKNU!
http://onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 5 sajtova i u oblasti internet marketinga http://onlinerad.webs.com
svaka čast, navijač sam Želje, ali juče sam svim srcem navijao za Sarjevo, odlična igra, odlični golovi i zaista zrelo izgledaju. Želim vam svu sreću i što dalje da dogurate, jer dobro Sarajevo će značiti i dobar Željo, ovo sve može samo biti dobro za našu ligu i na sam kvalitet lige.
Čestitam od srca!
Bravo !
http://www.youtube.com/watch?v=dx2eR1mX_W4 Ramiz Dž. pokušao zataškati kriminal u Razvojnoj banci!!
Ma Zeljini igraci su privrzeniji navijacima i ispunjavaju sve njihove zelje. Navijaci izvisili transparent da ne zele vise evropske utakmice igrati na Kosevu i igraci im odmah ispunili zelju :)
Bravo Sevko ! :)
Opet Sarajevo spasava obraz naseg fudbala. Godinama vidimo ko nas dostojno predstavlja, a ko nas bruka.
Manijak sam- i čestitam vam. Nije mi pravo zbog želje ama svaka čast pitari. Sad mi kum mirno posti-mi ispali vi prošli-kumu najdraži ramazan.
Ćuvari ponosa glavnoga grada BORDO DIVOVI
Napuniti Koševo u Četvrtak! :D
Svaka cast i puno srece u narednom krugu !
i ovaj široki samo bruka i državu i hercegovinu
fali Marjanov glas makar i ofiran
Hageslund, Metalurg...u 5 dkg..Mlada Boleslava je prava ekipa..Atromitos...Sad valja stisnuti...