Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad zapad zagrmi... Nanananana nanana, Nanananana, nanana, nanananana, nanana ooooo Saraj'vo
@papalukas Pola vas nece spavati veceras od uzbudjenja kad znate da sutra idete na stadion Bilino i da ulazite na Zapad :P ps Nadam se da ćete biti fer prema stadionu koji vam je domaćin ljubazno ustupio na korištenje
@papalukas Iskreno, čestitam pitarima al me srce boli što neće grmit Čelikov zapad. Žao mi je što ste se srozali da igrate u Ze, dobra ste ekipa i puno bi vam bilo ugodnije u Sa. Lično sam stava da treba podržati BiH fudbonogomet, al brate, ovakva se igra u svojo bašči.
Vec sutra vidim u Klixu naslov "U Zenici na Bilinom Polju odjekuje se , ooooo Saraj'vo " Samo nam nemojte uništiti stadion RZ88
Ljudi samo pokazite da niste stoka. Dakle , bez ikakvih ostecenja stadiona i da se korektno ophodite prema domacinu. Stvarno nam nisu potrebne nikakve budalastine.
Još uvijek sam u šoku. Da prvak bivše Yu nema gdje odigrati ovakvu tekmu. Izgradili Sa ko EU prijestolnice ,a nemaju stadiona. Stvarno su vlastodršci totalni debili. Ne poštuju tradiciju, želju naroda , ni 2% . Mi sačuvali Čelik i ime i stadion i sve.
Neka je sretno sutra
BATE
j...mo ti mater😎
Zahtjevam dzeku pod hitno
Ovaj clanak je totalno sr**e bez dzeke u njemu
sutra za Zrinju i BATU. Ove ''Horde Zla'' koje razbijaju po Širokom..NE HVALA
@as123987 Ne bi im ja uopće zamjerio što su razbijali po Širokom, naplaćeno im je i to skupo.
YEBE TATAR UJKE, NE VADI!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
džaba baba..
@as123987 vrati se u svoj cumez