Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manijak sam,ali je Sarajevo ove godine bas jako bice tesko u prvenstvu..naravno zelim vam srecu u Evropi i da aBd zajedno udjemo u grupnu fazu EL
Sarajevo je Veliki Klub,a seljo je maleni klosarski klub jbg realnost znam da boli....sugavica fujjjj
Bar 4 pretkolo pa ce mo vidjeti sta i kako dalje :D
Izgube protiv druge ekipe Partizana 1-0 odmah najbolji u BiH, pobjede Zoryu odmah najbolji na svijetu, a onda ih lagano razbije prosječni Čelik, ili Rudar iz Prijedora koji nije ni izborio opstanak... eh moji pitari... da ne kažem kako morate kupovat pobjede protiv seoskih ekipa, tipa Travnika.. sramota.. Kakav klub, takvi i navijači :*
A sto ti ne ides gledati svoj klub i ne komentarises tekstove vezane za zeljeznicar? Pravi navijaci uvijek bodre svoj klub, protiv Celika Rudara ili bilo kog kluba.
A sto je vamo Amar i njegov babo stimao titule dvije godine zaredom, to brzo zaboraviti...Maleni uvijek bili i ostali !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BORDO DIVOVI deru sve redom
jel igro sunjic za zoryu?
Nažalost nije. Komentatori su rekli da je otišao na razgovor sa nekim klubom za novi angažman. Vjerovatno Bundes ili neki iz "Petice". Ugl. nisu igrali on i reprezentativac Obale S.lonovače (ne znam mu ime). Ostali prvotimci jesu.
super , samo da ne zavrsi u turskoj , tamo nam igraci redovno propadaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ganoLa :)