Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio si mi drag, a sad si mi jos drazi...
svaka cast
Život na ovom svijetu nije ništa drugo do zabava i igra: http://www.youtube.com/watch?v=yLhBIW5M4NI
ma nikad necu shvatiti kako oni uopste pripadaju evropi a kamoli daorganizuju euro
Haha joj ovaj Zivko je lud sto posto.. Neki od poznatih igraca koji su uz Drogbu: Kanoute(objavio i na svojoj stranici, musliman je), Hazard, Cise, Demba Ba, Cabaye, Diaby itd..
ama nije mi nikad bio drag mahmare mu se nataslachim,ali je dobar covjek!
Voljeli bisno
bravo TITO !
jel nas dzekson potpiso ovo, ne vidim da ga navode u textu..
A da ke Drogba, Drogba je
Drogba se prikljucio is.lamskim teroristima ,zanimljivo !!
ne moze se otkazati, samo premjestiti! mladi fudbaleri izmedju ostalog pokusavaju na ovaj nacin da se afirmisu, zarade kakav dobar transfer i razviju karijeru, da osjete veliko takmicenje i prije nego sto postanu dovoljno dobri i iskusni za seniorsku reprezentaciju. lako je staronji od trideset i kusur godina takvo nesto otkazivati.
Droletova mama je poštovala Maršala Tita zbog svega što je se zalagao za zemlje trećeg svijeta, i zbog toga je Drogbu zvala TITO A sada je Drogba među 100 najuticjaninih ljudi na svijetu, kao što je i Tile nekad bio. Tako da vjerujem da će Drogbin potpis biti od velikog značaja
Nije Didier djaba im\'o nadimak Tito k\'o mali :)) http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2670726/.html
nije mi uopste jasno kako su dopustili da jedna sovinisticka drzavica dobije pravo na takav sportski dogadjaj
Nije Izrael u Evropi nama netrebaju u Evropi u bilo kojem SPORTU .
4 fudbal .com